Eerlijk is eerlijk; ik had een vooroordeel bij natuurlijke make-up. Op de een of andere manier dacht ik altijd dat het minder dekkend zou zijn of minder kleur. Dat stadium ben ik inmiddels voorbij en laat jullie kennis maken met deze natuurlijke toppers!! De Axiology lipsticks zijn lipsticks met de absolute wow factor!

Axiology Natural Lipstick packaging

Axiology Natural Lipstick packaging logo

100% natural lipstick made with organic ingredients.

Axiology Lipsticks

Axiology lipsticks zijn 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën. Ze zijn in Nederland exclusief te koop via Reina Organics. Een oase waar chique eco make-up producten te vinden zijn!

Eerste indruk

Wat een plaatjes! Wow! Dat was letterlijk mijn eerste reactie! Het papieren doosje heeft de vorm van een Toblerone  (hihi) maar dan met een chique goud glanzend randje. De hulsen van de lipsticks zijn ook prachtig. Mat goud en net iets langer dan standaard lipsticks. Echte eyecatchers voor je toilettasje!

 

Axiology Natural Lipstick colors

Axiology Natural Lipstick colors open

De kleuren

In totaal zijn er 15 kleuren verkrijgbaar waarvan ik er 5 in mijn bezit heb. Ik heb bewust gekozen voor 4 draagbare tinten en 1 gewaagde paarse kleur! Van links naar rechts zie je Reflection, Attitude, Noble, The Goodness en Fundamental.

Axiology Natural Lipstick color swatches

Hierboven zie je de swachtes. Alle 5 de Axiology Lipsticks bevatten een satijnen finish. Ik persoonlijk hou daarvan! Ze zijn behoorlijk gepigmenteerd en er komt in één veeg enorm veel kleur vanaf. De kleur Reflection had iets meer moeite en moest ik aardig wat laagjes aanbrengen om een goede swatch te kunnen laten zien. Wat mij meteen opviel is dat de textuur boterzacht is! Ze glijden moeiteloos over mijn arm heen!

Oke, here we go! Op naar de full face foto’s!

Reflection

Axiology Natural Lipstick Reflection

Axiology Natural Lipstick Reflection full race

De kleur Reflection ziet er in de huls iets spannender uit dan dat hij daadwerkelijk is.  Mij komt hij over als een lippenbalsem met een Magenta paarse ondertoon. Nog steeds een prachtige kleur hoor maar totaal anders als de kleur in de huls. Ik had verwacht dat het een kleur zou zijn voor speciale gelegenheden maar deze is zelfs voor overdag prima!

Fundamental

Axiology Natural Lipstick Fundamental

Axiology Natural Lipstick Fundamental full face

In tegenstelling tot Reflection is Fundamental wel exact de kleur op mijn lippen als in de huls! Een prachtige rode roestkleur.

Attitude

Axiology Natural Lipstick Attitude

Axiology Natural Lipstick Attitude full face

Attitude is een lieflijke zomerse frambooskleur. Ook deze oogt bij de eerste veeg een beetje transparant. Wil je iets meer dekking dan is deze ook goed op te bouwen. Ik draag hier ongeveer 2 laagjes.

Noble

Axiology Natural Lipstick Noble

Axiology Natural Lipstick Noble full face

Noble is een nude kleur met een warme oranje ondertoon. Zelf is dit een van mijn favorieten. Ik pak graag voor overdag dit soort tintjes omdat die overal bij passen. Warme kleuren staan mij sowieso beter en Noble geeft duidelijk mijn gezicht meer kleur!

The Goodness

Axiology Natural Lipstick The Goodness

Axiology Natural Lipstick The Goodness full face

Een fijn parelglansje! Dat is in 3 woorden de juiste omschrijving voor The Goodness. Voor diegenen die van bescheiden lipkleurtjes houden, is dit echt een topper! Heel draagbaar en natuurlijk voor een dagelijkse look!

Al met al geven de Axiology lipsticks mij echt de wow factor! Dat natuurlijke lipsticks minder mooi zouden zijn is wat mij betreft verleden tijd! De hele dag door geven ze mij een verzorgend gevoel! Een hapje en een drankje overleven ze met gemak en is tussendoor één keer bijwerken voldoende. Deze pareltjes zijn verkrijgbaar via Reina Organics voor €27,00 per stuk. Een aardige prijs maar door het uiterlijk en de formule vind ik het dubbel en dwars waard! Als je een echte natuurlijke make-up liefhebber bent, raad ik je aan zeker daar een kijkje te nemen!

Gebruik jij natuurlijke producten?

Liefs,

Lilian

Tags: , , , ,

  13 reacties

 1. coby

  Lilian ik kom hier nooit en waar om niet dat weet ik niet eens .
  Wat is dit voor bij lekker om te lezen grote letters en ook in het zwart ik wou dat dat over al was dat zou ik zeer fijn vinden dan hoof ik niet meer met me vergroot glas te kijken.
  Lilian nu over de lipstick ik vind de kleuren nr4 en nr5 mooi maar je weet nooit of de kleuren wel mij gezicht staan?
  Liefs van Coby.

  • back2beauty

   Wat leuk dat ik je nu ook op mijn blog tegenkom! Ik heb inderdaad bewust grote letters gekozen, hihi! Wat voor een huidskleur en kleur ogen heb je? Dan kan ik je misschien helpen!

 2. Mabeline❤❤❤❤❤

  Ik heb heel snel dat ik ook als ik maar een dun lijntje maak dat het gelijk lijktnalsof ik suuper veel eyeliner opheb. Hoe kan ik dat tegengaan? Ik gebruik de eyeliner van Loréal parus Superliner Ultra precison, daaroverheen gebruik ik de mascara van Mabeline new york, lash sensational, die nieuwe die ook op tv was hij is waterproof.

  • back2beauty

   Hi! De eyeliner en de mascara zijn prima producten! Misschien heb je van nature al een mooie oogopslag als je alleen al mascara draagt omdat je aangeeft dat een dun lijntje al snel teveel lijkt. Ik denk dat als je met een zwart kohlpotlood precies tussen je wimperhaartjes een lijntje zet, je al een heel eind komt!

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.