Oké, van de week las ik iets waarvan ik steil achterover viel. Een lipstick die geen tientjes kost, geen honderdjes maar duizenden euro’s! Wil jij weten om welke lipstick het gaat? Ik vertel het je; het is echt te gek voor woorden!

Dé duurste lipstick ooit!

Om maar meteen met de deur naar binnen te vallen.. het is een lipstick van Guerlain. De lipstick komt uit de Guerlain Kiss Kiss Gold & Diamond Collectie. Je leest het goed; col-lec-tie! Dat betekent dat er nog meer miljonairs make-up producten te koop zijn binnen dezelfde lijn. Het goedje voor op je lippen kost maar liefst €46,000,-

Deze belachelijke prijs heeft de Guerlain Kiss Kiss Gold & Diamond niet te danken aan de formule in de lipstick maar om de huls. De huls is namelijk gemaakt van echt goud waarin tientallen diamanten verwerkt zitten.

Guerlain Kiss Kiss Diamond & Gold

Natuurlijk is deze lipstick niet gewoon te koop bij de parfumerie maar kun je hiervoor uitsluitend terecht bij de Guerlain store in San Francisco. Oh ja.. als cadeautje wordt na aankoop je naam gegraveerd in de huls. Goede deal of niet?

Eerlijk is eerlijk.. ook al zou ik miljonair zijn, ik zou nooit maar dan ook echt nooit zoveel geld neerleggen voor een tijdelijk make-upje. Zou jij het er wel voor over hebben?

 

Liefs,

Lilian

Bron + foto1
Bron foto2
Tags: ,

    1 reactie

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.