Hi all, vandaag heb ik een demo voor jullie! Ik laat zien hoe de MakeUP Eraser met slechts alleen water al mijn make-up verwijdert en huid reinigt! Ik gebruik hem sinds een week en ik moest en zou dit pareltje met jullie delen! Enne.. je kunt een exemplaar winnen!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Demo MakeUp Eraser + Win!

Verkooppunt en meer info vind je hier!

Spelregels win-actie:

♥ Like de FB pagina van de MakeUp Eraser
♥ Zoek op mijn Instagram de bijbehorende post op en laat een reactie achter waarom jij kans wilt maken
♥ Tag ook iemand in die reactie
♥ De winactie duurt tot 24-01-2016
♥ Op 25-01 benader ik de winnaar via Instagram
♥ Zorg dat je Instagram account openbaar is

 

Tags: ,

    1 reactie

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.