Heb jij net als ik last van donkere kringen onder de ogen? Dan is deze tutorial perfect voor jou! Ik vertel jullie mijn truc en laat stap voor stap zien hoe ik dagelijks mijn donkere kringen wegwerk!

Donkere kringen onder ogen camoufleren voor en na

Donkere kringen onder de ogen camoufleren

Het is heel belangrijk om de huid onder de ogen goed te verzorgen en voorzichtig te behandelen. Vaak wordt vergeten dat daar de huid een stuk gevoeliger en dunner is. De verzorging start natuurlijk bij een goede oogcrème waarna je aan de slag kunt gaan met make-up.

Een foundation primer kennen jullie vast wel maar ook een primer voor onder de ogen? Pas geleden heb ik een super primer ontdekt; De Smashbox Photo Finish More Than Primer Dark Spot Correcting. Op dit moment is dit echt mijn holy grail! Deze primer helpt de zichtbaarheid van donkere kringen verminderen onder een laagje foundation!

Ook een handig weetje is dat oranje concealer blauw corrigeert. Een concealer met een perzikkleurige of orangjekleurige ondertoon doet wonderen.

Bobbi Brown Corrector Bisque

Producten gebruikt in deze tutorial

 • Smashbox Photo Finish More Than Primer Dark Spot Correcting
 • Chanel Vitalumiere Aqua Foundation #30 beige
 • Bobbi Brown Corrector #Bisque
 • Smashbox High Definistion Concealer #light
 • NARS Translucent Crystals
 • Make-up Studio Foundationkwast #12
 • Dior kabuki kwast

Liefs,

Lilian

~ Heb jij ook last van donkere kringen? Wat doe jij daaraan? ~

Tags: ,

  7 reacties

 1. rachel

  hee meid prachtig gedaan en mooie video.
  Even een vraag klopt het dat de snelheid van scrollen heel raar staat op je blog?
  Als ik met mijn muis naar beneden ga vliegt die naar beneden, ik kan niet rustig scrollen zeg maar.. liefs

  • back2beauty

   Hee Rachel! Leuk dat je reageert! Dank je wel! Ik heb het even op mijn 2 verschillende laptops getest. Ik heb hier geen last van. Ik hou het even in de gaten. Mocht ik het vaker horen, ga ik toch kijken naar een oplossing 😉

 2. Maureen

  Hoi Lilian! Supertutorial, wil het gelijk gaan uitproberen want heb ook last van die kringen! Vraagje: die corrector van Bobbi Brown die je gebruikt, is dat nummer 04 Bisque, of een andere Bisque variant? Alvast bedankt!!

 3. Nicolette

  Hoi Lilian,
  Mooie tutorial. Waar koop ik de Photo Finish More Than Primer Dark Spot Correcting?
  Douglas verkoopt het niet. Wel op ebay, maar liever zou i het bij een parfumerie of online kopen.
  Alvast bedankt,
  groetjes, Nicolette

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.