Ineens krijg je op het laatste moment te horen dat je nog een feestje hebt en je hebt niet veel tijd meer om fatsoenlijke oogmake-up aan te brengen. Help! No worries! In deze tutorial laat ik zien hoe je snel en makkelijk een smokey eye kunt aanbrengen! Dit is mijn five minute smokey eye!

Five minute smokey eye

Five minute smokey eye | De producten

In mijn video tutorial laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze smokey eye bij mijzelf aanbreng. Hieronder vind je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt.

  • BH Cosmetics Day & Night Palette
  • MAC Paint Pot #Soft Ochre
  • Inglot Kohl Liner
  • Max Factor False Lash Effect Mascara
  • Sleek Face Form Palette #Light
  • L’Oreal Rouge Caresse #03 Lovely Rose

Liefs,

Lilian

Tags: ,

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.