Sinds een maandje ben ik weer helemaal gek op mijn beautyblender. Ik heb hem al tijden in mijn stash maar was hem gewoon vergeten omdat ik ontzettend fijne kwasten heb. Ik heb hem zeg maar ‘her ontdekt’. De beautyblender geeft mij echt de meest flawless finish ever!! Kijk mee naar mijn nieuwe foundation routine!

Foundation Routine

Producten gebruikt in mijn foundation routine

  • Beautyblender shop hier (drogist heeft ook goede dupes!)
  • Zoeva Concealer Buffer shop hier
  • Bdellium Tools 785 (blend kwast) shop hier
  • Mac Studio Fix Fluid Foundation #NC30 shop hier
  • Mac Pro Concealer Palette #Medium shop hier
  • Nars Translucent Crystals
  • Sleek Blush #Rose Gold shop hier
  • Mac Mineralize Skinfinish #Soft&Gentle shop hier
  • MaxFactor Clumb Defy Mascara
  • Catrice Precision Lipliner #040 Berry&Sally

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.