Hi ladies! MAC Faux is een van mijn favoriete lipsticks van het moment! In deze get ready with me tutorial laat ik zien hoe ik de MAC Faux lipstick o.a. combineer in mijn make-up look. Deze video heb ik in samenwerking gemaakt met Elize van GirlOnTheWhiteBike. Lees verder voor alle producten die ik heb gebruikt in deze tutorial.

Get ready with me mac faux thumbnail

Get ready with me with MAC Faux | producten gebruikt

 • Primer: GOSH Velvet Touch Line Perfector
 • NYC Anti Shine Stick
 • Foundation: Revlon Photo Ready #Natural Beige
 • Inglot Under Eye Illuminator
 • Rimmel London Stay Matte #006
 • GOSH Eyebrow Pencil #Grey Brown
 • Catrice Sun Glow Bronzer
 • Primark Sunkissed Metallic Bronze Blush
 • MAC Paintpot #Soft Ochre
 • L’Oreal Lumiere Eyeshadow #502
 • Collistar Patchwork highlighter
 • ZOEVA Eye Pencil
 • Esteé Lauder Sumptious Extreme Mascara
 • MAC Faux Lipstick

Liefs,

Lilian

Tags: , , ,

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.