Hi girls, Ik geef samen met The Body Shop de 24 Happy Days Advent Calendar weg aan een van jullie!

Giveaway The Body Shop 24 Happy Days Advent Calendar

Voorwaarden giveaway

  • Als het goed is, ben je geabonneerd op mijn YouTube kanaal
  • Volg The Body Shop op Instagram @thebodyshopnl
  • Volg mij op Instagram @lilianjoann
  • Zoek de bijbehorende post op mijn Instagram-account en laat een reactie achter waarom jij kans zou mogen maken op deze advent kalender
  • Tag iemand anders in je reactie
  • De giveaway duurt tot 23 november 2015 21.00 uur. Iets na 21.00 benader ik de winnaar via Instagram
  • Je Instagram account moet openbaar zijn anders kan ik je niet benaderen

Meer weten over de Advent Calendar? Klik hier

Meer weten over de Premium Advent Calendar? Klik hier

Kerst zou voor iedereen een magische tijd moeten zijn. Dat is waarom The Body Shop dit jaar tijdens de feestdagen de samenwerking aangaat met WaterAid om families in Ethiopië te voorzien van veilig drinkwater dat ze zo dringend nodig hebben. Bij aankoop van een geselecteerd cadeau, waaronder de advent kalender, kan WaterAid een hele familie één dag schoon drinkwater bieden. Meer info over WaterAid vind je hier.

Tags: , , , ,

    7 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.