H&M Nagellak Nutmeg

15 januari 2016 4 Reacties Categorie: Beauty, Nails

Al twee weken achtereenvolgend draag ik dezelfde kleur op mijn nagels. Ik ben letterlijk obsessed van deze bruintint. Super chique en perfect bij elke outfit. Ik heb het over de kleur Nutmeg uit de nagellak collectie van H&M!

h&m nagellak nutmeg

h&m nagellak nutmeg front

H&M nagellak Nutmeg €4,99

Ik kan er kort en krachtig over zijn; alleen al de kleur in het flesje ziet er prachtig uit. Ik ben dol op nude, taupe en bruintinten voor op mijn nagels. Het is een tijdloze en vooral makkelijke kleur.

Ondanks dat het een simpel flesje is, zorgt de combinatie van glas, gouden letters en de witte dop voor een chique geheel. De inhoud is 8ml wat vergelijkbaar is met ongeveer 10 tot 15 applicaties.

h&m nagellak nutmeg full face swatch 2

h&m nagellak nutmeg swatch

h&m nagellak nutmeg full face swatch

Dit is hoe de kleur overkomt op mijn nagels van dichtbij en veraf. Heb je de glans gespot?

Vooraf heb ik een dun laagje basecoat aangebracht om mijn nagels te beschermen en om de kleur goed te laten hechten. Ik draag hier 2 laagjes Nutmeg voor een optimale dekking. Één laagje is voldoende als je van een licht transparante dekking houdt. Ik heb er twee aangebracht omdat ik persoonlijk van dik gelakte nagels mooier vind.

De glans van Nutmeg is zonder topcoat al helemaal top! Toch heb ik die alsnog hier overheen aangebracht voor een longlasting effect.

De nagellak van H&M blijft serieus minimaal een week zitten zónder haaltjes of deukjes. Ik heb van deze collectie pas twee lakjes in mijn bezit, maar er gaan er zeker meer volgen!

Liefs,

Lilian

Tags: , ,

    4 reacties

  1. Patricia

    Ik heb het lakje Nutmeg ook! Prachtige kleur. Het andere lakje die je nieuw hebt gekocht bij de H&M in je vlog, die is ook heel mooi! Leuk dat je je aankoopjes liet zien in je vlog. Top!

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.