Blush aanbrengen, op welke plek op je wangen/ jukbeenderen doe je dat nou precies? Ik laat je een handig trucje zien hoe je perfect blush kunt aanbrengen! Deze truc is geschikt voor alle gezichtsvormen!

  How to: Blush aanbrengen

Blush aanbrengen richtlijnen

Hierboven zie je de truc die ik altijd gebruik! Bij mijzelf of bij anderen.  Trek een denkbeeldige horizontale lijn vanaf de onderkant van je oren en een verticale lijn precies door het midden van je oog. Hierdoor weet je tot hoever je naar beneden de blush mag aanbrengen voor een jeugdig en liftend effect. Je ziet ook meteen vanaf waar op je wang je blush mag starten.

Blush aanbrengen blush brush real techniques

Je weet nu precies waar de blush aangebracht mag worden. Daarnaast is de vorm heel erg belangrijk. Start op het appeltje van je wang en werk de blush uit naar je naar de bovenkant van je oren. De vorm die je hierdoor creëert lijkt op een omgekeerd Nike teken. Een bolletje op je wang met uitloop naar je slapen. Tip: tik je blushkwast van tevoren af voordat je de blush aanbrengen gaat. Dit voorkomt een de felle ‘dot’ op je wangetjes!

Blush aanbrengen blush resultaat

En dan is dit het resultaat! Een subtiel aangebrachte blush die perfect aansluit op de vorm van jouw gezicht. Dit komt omdat de denkbeeldige lijnen bij iedereen natuurlijk op een andere plek zitten!

Misschien is deze video iets voor jou?

Liefs,

Lilian

~ Op welke manier breng jij je blush aan? ~

Tags: ,

    4 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.