Dat ik fan ben van de Inglot Sleeks Cream Lip Paint is denk ik geen geheim meer. Eerder postte ik een artikel over een prachtige rode kleur. Deze keer laat ik jullie de lipglossjes zien uit de Peach or Plum collectie. De meest snoepige kleurtjes ever! Bijna om op te eten…

Inglot Sleeks Cream lip paint

Inglot Sleeks Cream Lip Paint | Peach or Plum

Toen ik enige tijd geleden de Peach or Plum collectie in mijn brievenbus aantrof, werd ik meteen hebberig. De kleuren zijn gewoon too cute! Zachte perziktinten uitlopend tot echte plum kleuren. Daar houden wij vrouwen wel van, toch?  De glossjes zijn stuk voor stuk hoog gepigmenteerd en dankzij hun fijne formule krijg je een mega glans op je lippen. De collectie bestaat uit 4 kleuren te weten; #101, #107, #108 en #109.

Lip Paint #101

Inglot Sleeks Cream lip paint 101

Inglot Sleeks Cream lip paint 101 lip swatch

Inglot Sleeks Cream lip paint 101 full face swatch

Kleur #101 is een zachte nude/ perziktint en een perfecte gloss voor een alledaagse look. Door de warme ondertoon kan ik deze nudetint goed hebben zonder flets over te komen. De ietwat dikkere textuur voelt verzorgend en totaal niet plakkerig aan.

Lip Paint #107

Inglot Sleeks Cream lip paint 107

Inglot Sleeks Cream  lip paint 107 lip swatch

Inglot Sleeks Cream lip paint 107 full face swatch

#107 is meteen een stapje donkerder. Het zit precies tussen perzik en framboos in en neigt naar een warme ondertoon. Het is een hele lieflijke en romantische kleur.

Lip Paint #108

 

Inglot Sleeks Cream lip paint 108

Inglot Sleeks Cream lip paint 108 lip swatch

Inglot Sleeks Cream lip paint 108 full face swatch

In tegenstelling tot #107 heeft #108 duidelijk een koele ondertoon. Het is een zachte framboostint die naar mijn mening door haar zachtheid prima overdag gedragen kan worden.

Lip Paint #109

Inglot Sleeks Cream lip paint 109

Inglot Sleeks Cream lip paint 109 lip swatch

Inglot Sleeks Cream lip paint 109 full face swatch

En of #109 paar is! Dit is echt paars paars if you know what i mean! Paars ik vaak een lastige kleur en bij veel merken dekt het daarom minder goed. Jeetje, wat vind ik deze kleur prachtig! Het pigment in deze gloss is echt top en maakt deze kleur tot een van mijn favorieten.

Inglot Sleeks Cream lip paint 101 107 108 109

Ook deze keer ben ik blij verrast! Ze kosten €11 per stuk en zijn exlusief verkrijgbaar bij de Inglot Brandstore in Amersfoort of in hun online webshop! Welke kleur is jouw favoriet?

Inglot Sleeks Cream #101 | Hier verkrijgbaar

Inglot Sleeks Cream #107 | Hier verkrijgbaar

Inglot Sleeks Cream #108 | Hier verkrijgbaar

Inglot Sleeks Cream #109 | Hier verkrijgbaar

Liefs,

Lilian

 

Tags: , ,

    4 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.