Aan MAC lipsticks heb ik nooit genoeg! Altijd komt er snel weer eentje op mijn wishlist te staan. Dat was ook zo bij de MAC Matte Lipstick Taupe! Ik heb hem eindelijk weten te bemachtigen en laat hem graag aan jullie zien!

Mac matte lipstick taupe

Mac matte lipstick taupe open

De kleur en textuur van Taupe hebben MAC beroemd gemaakt

MAC Matte Lipstick Taupe

Dit is hem dan! Een prachtig zachtrode taupe/bruintint. Iedereen kent waarschijnlijk MAC Faux wel. Nou, deze is net een tikkeltje donkerder en daardoor perfect voor het najaar en de winter.

Mac matte lipstick taupe swatch

Hierboven zie je een swatch. De lipstick heeft duidelijk een koele ondertoon. Ik ben hier dol op omdat het zorgt voor optisch wittere tanden! De finish is volledig mat en brengt desondanks heel makkelijk aan. De structuur is vrij romig en dik welke zorgt voor een hydraterend gevoel.

Mac matte lipstick taupe swatch close up

Mac matte lipstick taupe swatch full face

MAC Matte Lipstick Taupe in actie! Vaak trekken matte lipsticks gauw in de lijntjes waardoor het er heel droog en korrelig uit kan zien. MAC Taupe heeft daar totaal geen last van. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn lippen vooraf wel heb verzorgd met een balsem. Een hapje en een drankje overleeft het met gemak! Tijdens een avondje uit heb ik tussendoor niet één keer bijgewerkt en bij thuiskomst zag het er nog prima uit!

MAC Matte Lipstick Taupe kost €19,50 en is o.a. hier verkrijgbaar!

Liefs,

Lilian

Tags: , , ,

  10 reacties

 1. Alyssa

  Beste LilianJoann,
  Ik heb een dupe gevonden voor deze lipstick…
  Estee Lauder Pure Color Envy in de kleur Discreet nr. 160
  Het is een satijnachtige variant van de matte Taupe.
  Estee Lauder is de fabrikant van Mac.

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.