Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat ik mijn haar heb geverfd! Mijn donkere lokken heb ik ingeruild voor een frisse zomerse coupe. Na het verven schreeuwde mijn haar om extra verzorging en is de Morrocanoil Intense Hydrating Mask mijn redder in nood!

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Bevat geen sulfaat, fosfaat, parabenen en is dierproefvrij.

Morrocanoil Intense Hydrating Mask

Pas geleden heb ik mijn bruine haar ingeruild voor een subtiele ombre balayage bij Hanni Hair Creations. Bovenop mijn hoofd heb ik mijn eigen haarkleur die steeds lichter van kleur wordt naar de punten toe. Het subtiele effect komt puur door het verven van plukjes in plaats van mijn hele haar.

ombre balayage voorbeeld morrocanoil intense hydrating mask

Naar een lichtere kleur verven, heeft helaas altijd een behoorlijke impact op mijn haar. Ik denk dat ik in dit geval ook voor voor vele anderen spreek. Mijn haar voelt nu in de punten heel droog en stug aan. In de salon heb ik meteen om de juiste extra verzorging gevraagd en omdat ik al een goede shampoo en conditioner thuis heb, werd de Morrocanoil Intense Hydrating Mask als aanvulling daarop geadviseerd.

Heel simpel werd mij uitgelegd dat stug en droog haar een tekort aan veerkracht en hydratatie heeft. Precies wat de Morrocanoil Intense Hydrating Mask allemaal in huis heeft! In het masker zit arganolie verwerkt dat goed is ter ondersteuning van beschadigd haar, voor extra glans en bescherming. Daarnaast werkt het masker intensief hydraterend en zorgt het voor een betere handelbaarheid van het haar.

Moroccanoil Intense Hydratin Mask textuur

Zodra je de deksel eraf haalt komt een hemelse geur op je af.  Heel bloemig, ik houd ervan! De substantie is heel dik en geeft mij van te voren al een verzorgend gevoel. Direct na de eerste keer aanbrengen voelde mijn haar heel glad en gevoed aan! Het was zelfs zichtbaar!

Ik was mijn haar trouwens ongeveer 2 keer per week en breng om beurten het masker aan. In het begin gebruikte ik de Morrocanoil Intense Hydrating Mask bij elke wasbeurt maar heb ik inmiddels afgebouwd. Ik zal precies uitleggen waarom ik dat heb gedaan. In het begin snakte mijn haar enorm naar extra verzorging. Deze heb ik gegeven door naast mijn shampoo en conditioner dit masker elke keer te gebruiken. Na een paar behandelingen merkte ik dat mijn haar verzadigd raakte; het werd wat slapper. Op de gebruiksaanwijzing staat dat wanneer je dat punt bereikt, je moet minderen met het masker en het tijd is om het af en toe te onderhouden.

Moroccanoil Intense Hydratin Mask swatch

Nu een paar weken verder kan ik oprecht zeggen dat mijn haar bijna weer net zo fijn aanvoelt als voor de verfbeurt. Om dit effect vol te houden heb ik dus wel dit masker af en toe nodig!

De Morrocanoil Intense Hydrating Mask is verkrijgbaar via verschillende kapsalons (bijvoorbeeld Hanni Hair Creations) en o.a. hier online. Een tube van 75ml kost ongeveer €15,00 en de pot van 250ml €50,00. Eerlijk is eerlijk.. best aan de hoge kant. Ik persoonlijk heb het ervoor over omdat mijn haar ondanks de verf, föhn en stijltang hierdoor in goede conditie blijft!

Wat gebruik jij om je haar gezond te houden?

Liefs,

Lilian

 

 

Tags: , ,

  9 reacties

 1. Yvonne

  Zo, dat is zeker aan de hoge kant! Maar klinkt wel goed. Ik bleek mijn haar ook, maar nu alleen mijn uitgroei; dat haar is pas een paar maanden oud en kan wel wat hebben. Mijn haar is sowieso droog van nature omdat het krult. Ik vind de maskers van Lee Stafford heel fijn. En ik heb een masker van Keune in huis, ‘So nature’. Die is erg voedend! Om de zes weken gebruik ik ook een proteïnebehandeling van Aphogee. Of een keratinebehandeling van KHS (keratin home system), voor zwaar beschadigd haar. Maar ik heb daarnaast nog Olaplex nr3 in huis. Werkt allemaal fantastisch voor mijn haar! 🙂

  • LilianJoann

   Oeh die proteinebehandeling van Aphogee lijkt mij wel wat! Ik hoor ook heel veel goede verhalen over Olaplex! Vorig jaar heb ik bij de kapper een keratinebehandeling gehad, alleen was die zooo duur! Zit de keratine verwerkt in de shampoo/ conditioner van KHS? Je doet erg veel goede dingen voor je haar zeg! Wauw!

 2. Yvonne

  En oh ja, de tubes van Kérastase, die leave in conditioners (Ciment, Nectar en Keratin) zijn ook erg fijn! Die kunnen ook gebruikt worden voor het föhnen. Vooral Ciment vind ik zalig omdat die het haar niet verzwaart en de geur is heerlijk fris, een beetje citrus-achtig.

 3. Norma

  Haarmasker van Balea dat is huismerk van DM drogerie kost 1.95
  Mijn haar was gort droog na 1 behandeling was het al niet droog meer. Werkt dus super
  And I’m Cheap ass ???

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.