De nieuwe make-up collectie van H&M Beauty ligt in de schappen en wat zien ze er veelbelovend uit! De oude collectie kennen jullie vast wel. Die was niet zo heel bijzonder en moet ik eerlijk zeggen dat ik er niet vaak wat kocht. Maar met deze nieuwe pareltjes gaat het denk ik wel veranderen! Kijk gauw verder!

Nieuwe collectie H&M Beauty

Nieuwe make-up collectie H&M Beauty

Wat hebben de verpakkingen een positieve transformatie gekregen! In één woord; wauw! Deze prachtige flacons met verzorgingsproducten doen mij heel erg denken aan de ZARA Home collectie en de chique Jo Malone kaarsen met gouden letters, haha! Een perfecte mix. Echte eyecatchers voor op je make-up tafeltje. Alleen al voor de sier zou ik ze ergens neerzetten.

Heerlijke bodylotions, scrubs en bad/ douchecrèmes zijn tegenwoordig ook in het beautyschap te vinden. Heel schattig zijn ook de kleine parfumflesjes!

Nieuwe make-up collectie h&m

De echte make-up producten zien er ook veelbelovend uit. Chique zwart-wit gecombineerd met goud. Naar mijn gevoel ook zeker geïnspireerd op high-end merken zoals Chanel, YSL en Dior om de totale beleving naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe collectie H&M Beauty

H&M had ook al een paar kwasten in het assortiment maar heeft deze heel erg uitgebreid! Voor elk onderdeel en product is er nu een passende kwast te vinden om deze aan te kunnen brengen.

Nieuwe collectie H&M Beauty

Ook geopend zien de producten er in het eerste oogopslag goed uit. Ik kan zelf niet wachten een aantal van deze producten te bemachtigen om ze volledig te testen en uit te proberen!

Wat vind jij van deze eerste indruk van de nieuwe make-up collectie H&M Beauty?

Liefs,

Lilian

Tags: ,

    3 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.