Het is voor mij al weer eeuwen geleden dat ik een outfit of the day heb laten zien! Het werd weer eens tijd vond ik! Samen met een fantastische webshop Wear for Love heb ik een outfit samengesteld die ik heel graag met jullie wil delen! En… ik heb een verassing! Eén van de items kun je zelfs winnen! In mijn video zie je de outfit tot in detail, in deze blogpost de omschrijving en de spelregels van de winactie!

OOTD wear for love

OOTD | Wear for Love

Samen met Wear for Love heb ik een aantal classic items samengesteld tot een complete outfit. Stuk voor stuk echte eye-catchers en musthaves voor iedere garderobe! Dikke winterjassen gaan weer plaats maken voor luchtige dunne jasjes en rokjes kunnen weer zonder bevroren benen te krijgen!

Ootd hat 2OOTD hat

Over deze flap hoed heb ik al eerder een artikel geschreven. Ik ben er nog net zo blij mee net als toen! Ik heb hem nu ongeveer 3 weken in mijn bezit en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ga ik de deur uit, gaat mijn best-friend-floppy-hat , altijd met mij mee! Ik voel mij er ontzettend vrouwelijk in en is net het kersje op de taart bij iedere outfit!Ootd top

De top die ik combineer met de geruite rok is een wijdvallende kanten trui in marine blauw. In de video valt het niet zo op maar de rok is marine blauw met wit. Deze kanten top van Goldie London is van de wintercollectie Wear for Love. De statement ring is van de Primark.Ootd rok

De trend voor het voorjaar worden grote ruiten en blokken in combinatie met wit. Niet van die schotse ruitjes maar van die stijlvolle grote vakken. Een goed voorbeeld van deze trend is dit rokje van Finders Keepers. Ik combineer hem met een taille riem van de Primark.

OOTD coat back

Dit is hem dan; het item dat ik aan een van jullie mag weggeven! Een prachtig ruimvallende statement coat in licht camel. Het is een van mijn favoriete jassen op het moment en draag hem bijna elke dag!

OOTD overall 2

Win dezelfde jas | Spelregels

In samenwerking met Wear for Love mag ik dezelfde jas weggeven die ik draag in deze blogpost en video! Wat zijn de spelregels om kans te mogen maken op deze jas?
1 Volg Back2Beauty en WearforLove op FB
2 Volg Back2Beauty en WearforLove op instagram
3 Volg Back2Beauty op bloglovin’
4 Maak extra kans door een leuk berichtje achter te laten op mijn blog!
5 De winactie duurt tot 18 maart 2015 en ik benader de dag erna de winnaar via FB of Instagram!

De jas is One Size en geschikt voor iedereen!

Links Wear for Love:
Instagram: https://instagram.com/wearforlove
Facebook: https://www.facebook.com/wearforlove

Links Back2Beauty:
Bloglovin’ http://www.bloglovin.com/blog/13119173
Instagram: https://instagram.com/back2beauty/
Facebook: https://www.facebook.com/back2beautynl

Liefs,

Lilian

~ Ben je ook net als ik verliefd op deze jas? Ga je meedoen met deze winactie? ~

Tags: , ,

  44 reacties

 1. Sas

  He Lilian,

  Ik lees met veel interesse je blogs. Zijn zeer gevarieerd en duidelijk al heel wat tips opgevolgd. Ik zou zeggen ga zo door. En een leuke winactie deze jas zal me zeker goed staan. Dus ik zou zeg kom maar op met die jas

 2. Puck

  He Lilian! Ik heb je ooit een keer ontmoet, we zaten toen beide model bij een examen schoonheidsverzorging. Via m’n moeder hoorde later dat je een eigen site bijhoud over uiterlijke verzorging en ben je meteen gaan volgen! Een prachtige site met duidelijke tutorials! Super tof dat je zulke leuke Winacties doet en deze jas zou voor mij een mooi cadeau zijn! Ik hoop dat ik hem win en zo niet dan wens ik de winnares er veel plezier mee, want dit is een blijvertje! Succes met het kiezen van de winnares, want dat wordt vast een moeilijke keus! Veel liefs Puck.

  • back2beauty

   Hé Puck! Dat klopt! Wat leuk dat je mij volgt! Laatst heb ik nog met jouw moeder gesproken toen ze op maandag een keer theorie volgde.

 3. Danique

  Ik doe zeker mee!!
  Ik vind het een ontzettend leuke trend en met zulke leuke accesoires maakt het de look helemaal af!!!
  Dat moet ik ook proberen!!!

  Love,
  Danique

 4. shoppingsarah

  Wat heb je de outfit weer prachtig gecombineerd! De hoed kleurt zo mooi met de jas<3. Wat leuk dat de rok met grote vlakken trending wordt dit voorjaar!

 5. Joan

  Hii! Wat word ik weer vrolijk van zo’n video, het is immers bijna zomer! Maar de lente mogen we ook zeker niet vergeten met zo’n gave jas kom ik de zomer wel door! Ook mijn complimenten voor het filmen doe je echt heel erg leuk! Veel succes met de winnares uit te kiezen! Uiteraard doe ook mee, voordat ik dat vergeet te melden. Liefs, Joan

 6. Marloes

  Wat een mooie video is het geworden Lillian! En de jas is super gaaf. Perfecte lengte ook! Ik doe heel graag mee met je winactie, en heb alle stappen gedaan!

 7. Nuria

  Ik volg je al zo lang via Youtube, en ik zeg het wel eens maar je gaat zo ontzettend vooruit in de kwaliteit en professionaliteit van je filmpjes! Ik vind het leuk dat je nog steeds gewoon ejzelf blijft. Heel leuk dat je een samenwerking aangaat waardoor je deze winactie kan organiseren. Ik vind het zo’n gave jas! Nu nog duimen. Liefs x

 8. Kelly

  Allereerst wat een prachtige video, heel erg mooi gefilmd. Die jas staat je echt super goed en ik zou hem ook heel graag willen hebben! Ik heb alle verplichten stappen gedaan en nu maar heel hard duimen!

 9. nora

  Hoi,

  Super leuke actie en wat lief dat je een een schitterende jas gaatweg geven. Wauw ik zou hem graag willen hebben♡♥♡♥♡♥. super leuk nu voor de lente : )

  liefs nora

 10. Lucinda Huijskens

  Hee Lilian!
  Wat een gave outfits 😀 Toevallig kwam ik op je blog terecht, maar echt een aanrader om te volgen. Wat leuk ook dat je erbij zet waar je artikelen van je outfit gekocht heb!
  Uiteraard doe ik ook mee voor de win-actie.

  Ik volg je op Bloglovin, Facebook, Instagram en Wear for Love volgde ik ook al 😀
  Mijn account op instagram is @xlucindaaaa

  Liefs,
  Lucinda

 11. Eilish (artisticstateofmind)

  Wauw ik ben zeker verliefd! En wat heb je er veel tijd en moeite ingestoken. De muziek past perfect bij het beeld!

 12. Yasemin

  Ik ben helemaal verliefd geworden op de model van het jas en op de kleur van het jas! Het is erg prachtig, het past perfect bij mij! Gelukkig heb ik zelf One Size! Ik kan echt niet wachten tot de lente en zomer eraan komt, dan kan ik deze prachtige jas aantrekken, hoop ik!

  – Ik volg Back2Beauty en WearforLove op FB (Yasemin Tanidim)
  – Ik volg Back2Beauty en WearforLove op instagram (yasemintanri)
  – Ik volg Back2Beauty op bloglovin’ en ik heb dit artikel gesaved!

  Nu maar heeeeeeeeeeel hard duimen!

  XOXO Yasemin♥

 13. Birgit

  <3 the coat!
  Vooral ook hoe je hem gecombineerd hebt!
  Vind de hoed ook onwijs leuk ( helaas heb ik geen hoedenhoofd).
  Super leuk dat je deze actie doet met mijn favo webshop Wear for love, zij hebben altijd de leukste items !

  Keeping my fingers crossed.
  ( en nu ook maar hopen op nog meer Sunshine)

  Groetjes,
  Birgit

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.