Hi ladies! Zoals een groot deel van jullie vast wel weet, ben ik lekker aan het genieten van een vakantie in Zuid Frankrijk. Ik heb in geen tijden meer een outfit of the day meer met jullie gedeeld en dit leek mij een goed moment om dat maar weer eens te doen! Op vakantie kan ik namelijk nét dat ene jurkje dragen met die paar hakken omdat het hier zo onwijs mooi weer is!

 

Ootd 2

Ootd 1

Ootd 5

Ootd 3

IMG_3462

Ootd 7

Ootd Robin

Ootd 4

Ik hou er van om op vakantie net iets meer te doen voor mijn uiterlijk als Robin en ik lekker uit eten gaan. Deze outfit is lekker klassiek maar ook nog eens comfortabel en budgetproof! Wij dames houden daarvan, right?

Het leek mij leuk ook even de outfit van Robin te delen! Hij draagt hier een donkergroene bermuda van ZARA gecombineerd met een blauwe geruite blouse van Hugo Boss. Zijn riem komt van een plaatselijk boetiekje in Italië. Zijn favoriete sunnie is van Rayban.

Kanten top | Primark

Rok | H&M

Riem | Primark

Tas | Primark

Sandalen | Primark

Liefs,

Lilian

Tags: , ,

    4 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.