Ik ben inmiddels al weer thuis en zit nog lekker na te genieten van deze foto’s die ik tijdens mijn vakantie in Cannes heb geschoten. We gingen een avond een keer wat chiquer uit eten en twijfelde geen moment om een keertje mijn little red dress te gaan dragen..

Outfit Of The Day | Little Red Dress

Little red dress

Little red dress sandals

Little red dress hair

Little red dress bag

De avonden in Zuid Frankrijk waren heerlijk koel en kon in met gemak een jurkje aan met lange mouwen. Het centrum van Cannes zit vol met romantische steegjes met trappen en fonteintjes. Zoeken naar een geschikte plek om foto’s te shooten was hier dan ook a piece of cake!

Rood vind ik zelf een moeilijke kleur om te dragen. Ik vind het bij mij alleen mooi staan zodra ik een kleurtje van de zon heb opgedaan. Mooi vind ik de gouden details van de rits op de rug en schouders. Hierdoor paste het jurkje goed bij mijn nieuwe sandaaltjes en schoudertas.

Draag jij graag rood?

Jurk | Mango

Tas | Primark

Sandalen | Lokaal boetiekje in Cannes

Liefs,

Lilian

 

Tags: , ,

    9 reacties

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.