Hi lieverds, het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn skincare routine met jullie heb gedeeld! Tijd voor een update dus! Ik laat de producten op volgorde van gebruik zien en geef ik daarnaast huidverzorging tips en een demo! Veel plezier met kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Skincare Routine + huidverzorging tips + demo!

Zou je meer willen weten over BBserum* , klik dan hier

Vond je deze video leuk? Dan is deze misschien wat voor jou: What’s in my bag?

Tags: , , , ,

    3 reacties

  1. Patricia

    Wat een goede tips Lilian! Fijne skincare producten! Zou je een keer een video willen opnemen, over een lichaams routine, hoe je bodybutters, bodylotion gebruikt enzo? Heb je zo n haarelastiekje in, zodat je haar geen knik vormt? Waar kun je ze kopen? Je maakt hele leuke video s. Heel leerzaam. Ga zo door!

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.