Heerlijk een alles in één palette in mijn toilettas. Het bespaart niet alleen ruimte maar is ook enorm handig voor op reis.  Ik moet eerlijk zeggen dat ik aardig wat paletten in mijn make-up stash heb liggen maar sinds een aantal weken heb ik toch echt een nieuwe favoriet: het Sleek Face Form Palette!

 

Sleek Face Form Palette front

Sleek Face Form Palette

Sleek Face Form: het palette

Qua uiterlijk is het palette niet heel bijzonder. Diegenen die al bekend zijn met het merk Sleek zullen net als ik al wel gezien hebben dat zij altijd bij ieder make-up product dezelfde stijl gebruiken. Het Sleek Face Form palette is mat zwart met een glanzend logo op de voorkant. Het palette is te krijgen in vier tinten: Fair, Light, Medium en Dark. Ondanks dat ik een medium huidskleur heb, heb ik gekozen voor de tint Fair. De kleuren zijn namelijk behoorlijk gepigmenteerd en vond ik de contour kleur voor mijn huid al donker genoeg én ik ben in love met de blush die in dit palette zit! Namelijk de kleur Rose Gold; een dupe van de NARS Orgasm!

Swatches Sleek Face Form Fair

Swatches

Dit zijn de swatches van de Sleek Face Form in de kleur Fair.  De matte bruine kleur is voor mij perfect om te shapen , de highlighter heeft een ontzettend mooie parelglans en de blush is zachtroze met een vleugje goud. Gezien mijn huidskleur zou ik eigenlijk ook voor het Medium palette kunnen gaan maar vind ik persoonlijk daarvan de highlighter en de blush net ietsje te donker.

 

Resultaat shapen met Sleek Face Form | Back2Beauty

Aan de slag!

Dit is het eindresultaat na gebruik van het Sleek Face Form palette. Kijk eens naar de prachtige glow die de highlighter achterlaat op mijn huidje! En eenmaal geblend ziet de bruine contour kleur er heel natuurlijk uit. De blush heb ik precies tussen de contour kleur en de highlighter aangebracht en geeft een subtiel roze effect.  Mocht je uitgebreid willen zien hoe ik dit doe kun je hier klikken om naar mijn shape video en artikel te gaan. Het palette is voor een mooi prijsje van 12,50 euro verkrijgbaar via o.a. The MakeUp Spot.

Liefs,

Lilian

~ Ben jij ook dol op alles in 1 palettes? Ken jij de Sleek Face Form al? ~

Tags: , , ,

  9 reacties

 1. Renee

  Wauw! Je hebt me zojuist een nieuwe favoriet gegeven voor op mijn wishlist!
  Ik heb zelf al Sleek Rose gold, wat zeker weten een favoriet van mij is.
  En dat hij nu samen in een palette zit met een bronzer en highlighter maakt het al helemaal compleet!
  Hele fijne review trouwens & wat een prachtige foto’s maak je! Dankje Lilian!

Laat hier een leuk berichtje achter! Ik beantwoord ze graag ;-) Je e-mailadres blijft privé.