Lifestyle Personal

10 dingen waar ik gelukkig van word!

8 oktober 2015

Door mijn vlogs heb je mij als persoon al beter leren kennen. Ik besef dat ik buiten dat voor mijn blog bijna nooit iets persoonlijks schrijf. Ik ben van plan dit toch meer te gaan doen. Ik trap af met 10 dingen waar ik gelukkig van word!

10 dingen waar ik gelukkig van word!

1 Robin

Klinkt misschien heel cliché, maar ik ben echt dolgelukkig samen met Robin. We zijn nu iets meer dan 3 jaar bij elkaar en wonen 1.5 jaar samen. We hebben elkaar ontmoet in een hotel waar we toen allebei werkten. Ik weet nog goed dat hij mij altijd ijsthee kwam brengen (ook al had ik er niet om gevraagd, haha!). Tot de dag van vandaag is hij naast mijn vriend ook mijn beste vriend. We delen echt bijna alles met elkaar. Dus naast de leuke dingen ook de mindere momenten. Wat ben ik blij dat ik ooit die ene stageplaats in het hotel heb aangenomen! Ik was hem denk ik dan nooit meer tegengekomen!

2 Filmen

Mijn grote passie op dit moment is filmen. Ik vind het heerlijk om te bedenken hoe ik een bepaalde tutorial in elkaar ga zetten en ga filmen. Ik experimenteer graag met verschillende lenzen en technieken. Het is niet zo dat ik alleen maar graag mijzelf film, dat blijft altijd apart als ik de opnamen terugkijk, maar het is filmen in het algemeen. Daarnaast komt het editwerk. Uren kan ik hiermee aan de slag en moet ik vaak mijzelf dwingen te stoppen.

3 Schrijven

Naast het filmen ben ik gek op schrijven. Ik typ heel makkelijk een stuk zonder er lang over na te hoeven denken. Dat komt misschien ook omdat ik natuurlijk schrijf over dingen die ik écht leuk vind en die heel dicht bij mij staan.

4 Georganiseerde chaos

Ik hou heel erg van structuur en orde. Het is soms in huis een chaos maar die ruim ik aan het einde van de dag weer op. Ik kan niet relaxen op de bank wanneer het een rommeltje is.

5 Gezond eten

Sommigen zien het als een straf of een dieet. Ik niet! I love healthy food! Natuurlijk eet ik ook wel eens snacks en een stukje taart, maar ik word blij wanneer mijn lichaam zelf er ook blij van wordt! Ik merk het aan mijn energie, huid en stemming!

6 Sporten

1,5 jaar heb ik niet serieus gesport. Ja, af en toe hardlopen op een blauwe maandag. Totdat ik het een maand geleden helemaal zat was. Er is geen excuus om niet te sporten. Ik ga nu 3x in de week naar de sportschool en ik vind het oprecht leuk! Ik geniet ervan om aan mijn conditie te werken. Ik zie het ook als een soort uitlaatklep en ben duidelijk minder gestrest!

7 Shoppen

Deze staat vast bij veel vrouwen op de lijst. Ik vind het leuk om outfits samen te stellen en vooral om dingen voor anderen uit te kiezen.

8 Vrienden en familie

Deze vind ik zo belangrijk! Ik zie mijn vrienden en familie graag en breng met liefde veel tijd met ze door!

9 Make-up

Deze zag je waarschijnlijk ook al aankomen. Ik kan er gewoon niet genoeg van hebben! Ik geniet ervan als ik naar mijn collectie kijk. Ik raak altijd weer geinpireerd door nieuwe producten om eindeloze looks te creëren.

10 Decoreren

Stylen en decoreren van woonkamers kan ik ook uren doen. Ik bewaar inspirerende afbeeldingen in een mapje om een keer helemaal los te kunnen gaan in onze toekomstige koopwoning.

 

Waar word jij heel gelukkig van?

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Dynah 8 oktober 2015 at 13:35

  Leuk artikel! Jammer dat ik alleen veel spelfouten zie en daarnaast mis ik ook de komma’s waardoor het minder lekker leest. 🙂

  • Reply back2beauty 8 oktober 2015 at 14:03

   Thnx! Oh echt? Ik ga er even snel doorheen scrollen! Ik heb het gisteravond laat nog geschreven 😉

 • Reply Shirley 8 oktober 2015 at 14:44

  Wat een leuk artikel om te lezen! En wat leuk om te lezen dat heel veel dingen bij mij hetzelfde zijn.

  • Reply back2beauty 8 oktober 2015 at 21:13

   Dank je wel! Echt? wat leuk om te horen!

 • Reply Aly 8 oktober 2015 at 15:04

  Geniet er maar van morgen kan alles anders zijn spreek uit ervaring

  • Reply back2beauty 8 oktober 2015 at 21:14

   Dank je wel! Doe ik zeker. Wat vervelend om te horen!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.