Beauty Reviews

ARTDECO spring 2015 make-up collectie

16 januari 2015

ARTDECO komt met prachtige make-up producten voor het voorjaar! Subtiele pasteltinten en zomerse kleuren komen bij elkaar en zorgen voor een kleurrijke collectie. De  ARTDECO spring 2015 make-up collectie  is in samenwerking met designer Emilio de la Morena geproduceerd wat zorgt voor indrukwekkende prints op de verpakkingen. Georgeous!

Artdeco spring summer 2015 collectie

ARTDECO spring 2015 make-up collectie

Als eerste ga ik maar eens een klein stukje vertellen over Emilio de la Morena. Een prachtige naam vind ik zelf! Emilio is designer van zijn eigen merk Emilio de la Morena. Hij combineert Spaans vakmanschap met een Londons touch. Dit is heel goed terug te zien in zijn creaties. Tijdens de London Fashion Week in de zomer van 2015 gaat hij zijn nieuwste herfst collectie presenteren. Voor ARTDECO heeft Emilio de vormgeving van de lente Limited Edition Beauty Box ontworpen met een stijlvol en luxueus eindresultaat!

Artdeco spring summer 2015 palette

Eyeshadow: 60 Milky Mint, 81 Summer Lilac, 95A Soft Pink & 109 Snowdrop

Deze prachtige Limited Edition Beauty Box kun je zelf samenstellen met oogschaduw én er is ruimte voor een blush. In de lente collectie zijn vier nieuwe zachte typische lente kleuren toegevoegd: Milky Mint, Summer Lilac, Soft Pink en Snowdrop. Deze Beauty Box kost €12,95 en de oogschaduwblokjes €4,80 pst.

Artdeco spring summer 2015 look

Met deze vier lente kleuren heb ik deze ooglook aangebracht. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Soft Pink aan. In mijn binnenste en buitenste ooghoek heb ik Summer Lilac aangebracht die ik ook door heb laten lopen in mijn arcadeboog. Als highlighter gebruikte ik Snowdrop aan de binnenkant van mijn oog. De kleur Milky mint bracht ik precies boven Summer Lilac aan op mijn arcadeboog om de rand wat zachter te maken. Als finishing touch heb ik een winged eyeliner toegevoegd.

Artdeco spring summer 2015 lipgloss soft pink

Lip Brilliance: 62 Brilliant Soft Pink

De Lip Brilliance is verkrijgbaar in 2 verleidelijke kleuren; Brilliant Strawberry Red en Brilliant Soft Pink. Op de foto hierboven zie je de roze variant. De speciale zachte applicator zorgt ervoor dat je snel en makkelijk de lipgloss kunt aanbrengen met een totaal niet plakkerig resultaat. De prijs van deze gloss is €9,50.

Artdeco spring summer 2015 lipgloss

De Brilliant Soft Pink is zoals de naam al zegt; heel erg soft! Een fijne kleur voor overdag als je een niet opvallende lipkleur zou willen dragen. Ikzelf ben dol op dit soort transparante glossjes en neem deze altijd mee voor onderweg. Ideaal als je snel wat op je lippen wilt hebben en qua kleur nooit de plank wilt mis slaan.

Artdeco spring summer 2015 lipstick 268

Perfect Color Lipstick: 91A Soft Pink

Ook deze lipstick is verkrijgbaar in twee tinten; Strawberry Red en Soft Pink. Exact dezelfde namen als je Lip Brilliance en vormen daardoor een perfecte combinatie om samen te dragen! De lipstick kost €9,50.

Artdeco spring summer 2015 lipstick

Deze Perfect Color Lipstick matcht perfect bij de Lip Brilliance in kleur Soft Pink. Zoals ik net ook al noemde; de kleuromschrijving is ook precies hetzelfde. De lipstick heeft een romige textuur en voelt verzorgend aan door de voedende wax en toegevoegde oliën. Wat mij betreft heeft de lipstick een semi dekkende finish. Het dekt uiteraard meer als een gloss maar niet volledig. Ook een perfecte nude kleur voor overdag!

Artdeco spring  2015 make-up collectie  lak

Art Coutoure Nail Lacquer: 860 Summer Lilac, 720 Water Lily, 680 Milky Mint, 623 Rose Bloom & 605 Snowdrop

Tot slot laat ik deze nagellakjes zien. Alleen van de kleuren al raak ik helemaal in de lente stemming! De prachtige pasteltint meets de gewaagde felle kleur. De nagellakjes sluiten perfect aan bij de oogschaduw en lipkleuren. Maak hiermee je look tot in de puntjes compleet! Alle kleuren hebben een zeer goede dekking behalve Snowdrop. Wit is een lastige kleur en dekt helaas na 2 laagjes nog niet goed. De lakjes kosten €8,50 pst.

ARTDECO spring 2015 make-up collectie is vanaf 17 januari 2015 exclusief verkrijgbaar bij Douglas! De producten die ik heb laten zien zijn slechts een greep uit van de totale collectie. Mocht je in de buurt zijn van een Douglas, raad ik je aan om ook een kijkje te nemen bij de ARTDECO counter.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van ARTDECO? Ze hebben ook een Facebook pagina!

Liefs,

Lilian

~ Kende jij de ARTDECO spring 2015 make-up collectie al? Heb jij ARTDECO in je make-up stash? ~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.