Beauty Make-up tutorials Reviews

Artdeco summer collection + video tutorial

25 maart 2015

Nog een paar weekjes en dan is het al weer bijna tijd voor zon, zee en strand. Laatst ontving ik een prachtig pakketje met de limited summer collection van Artdeco. Warme zachte tinten kwamen mij tegemoet en gaven mij meteen het zomervakantie gevoel. Deze tijdelijke make-up collectie heet ‘Here comes the sun’ en zullen ieder huidje gaan voorzien van de perfecte sunkissed look! Kijk mee naar de Artdeco summer collection..

Artdeco summer collection get the look tutorial

Zien hoe je deze glowy sunkissed look creëert? Klik op de foto hierboven voor de tutorial!

Artdeco summer collection | De producten

Bronzing Powder Compact : No2 Beachwalk

Artdeco summer collection Bronzer

De Bronzing Powder Compact in de kleur Beachwalk is een medium bruine bronzer met een matte finish. Deze teint is perfect voor lichte tot licht getinte huidskleuren. Om je huidje te voorzien van de bronzed look, breng je deze aan op de hoogste delen van je gezicht. Makkelijker gezegd; op de delen die als eerste door de zonnestralen geraakt worden. Omdat de bronzer een matte finish heeft kan het ook gebruikt worden om te shapen. Er komt niet meteen veel kleur af tijdens het aanbrengen maar dat vind ik juist prettig zodat de bruine teint goed op te bouwen is en ik niet meteen oranje vegen op mijn gezicht krijg. Twee grote pluspunten: de bronzer is waterproof en bevat SPF 15 waardoor deze ook gewoon op het strand te dragen is! De zacht zoete vanille geur die er vanaf komt maakt het plaatje compleet!

Sunshine Glow Fluid

Artdeco summer collection sunshine glow fluid

Wat ben ik blij met dit product! In mijn bijbehorende video tutorial zie je ook dat ik heel enthousiast reageer. Ik had namelijk de Sushine Glow Fluid nog nooit eerder gebruikt. In mijn ogen is dit een prachtige highlighter met gouden glans. Maar er is meer… voeg een klein druppeltje toe aan je dagcrème of foundation en je huid krijgt een overall stralende glans. De toegevoegde vitamine E en hyaluronic acid complex gaan huidveroudering tegen en geven de huid een rijk gevoed gevoel. Gebruik echt een heel klein beetje want de fluid is heel gepigmenteerd en een overdaad aan een goudbruine glans kan een tikkeltje too much overkomen.

Sunshine Eyeshadow: No 31 Sun bath

Artdeco summer collection eyeshadow 31

Deze oogschaduw is goed te dragen voor een dagelijkse look. Sun Bath is een zachte perziktint met kleine glinstertjes. Wat ik enorm fijn vind, is dat de structuur heel compact is en daardoor niet korrelt tijdens het aanbrengen. De oogschaduw is ook nog eens vrij van parfum en parabenen en dermatologisch getest.

Khol Kajal

Artdeco summer collection khol kajal

Wauw! Is de Khol Kajal alleen al geen plaatje? Ik vind het een echte eyecatcher op mijn make-up vanity!! Deze penvormige kohl liner voorziet mijn ogen snel van een diepzwarte lijn of smokey look. Hij glijdt echt moeiteloos zonder druk uit te oefenen langs mijn wimperrand.

Art Couture Nail Lacquer: No 933

Artdeco summer collection art couture lacquer 933

Als laatste laat ik je deze koraalkleurige lak zien. De gouden schittering maken deze lak helemaal summer proof! Één laagje is voldoende voor een volledige dekking en geven de nagels een soort gel effect. Tijdens het schrijven van dit artikel besef ik ineens dat ik dit lakje al 5 dagen op mijn nagels draag zonder dat maar ook één nagel is gaan chippen.

Ik heb er bewust voor gekozen om geen swatches te laten zien omdat de volledige video tutorial perfect laat zien hoe de producten bevallen.

De producten die ik heb laten zien van de Artdeco Summer Collection zijn slechts een deel daarvan. Bij de Douglas vind je de complete collectie! Vind je Artdeco leuk? Misschien is hun FB pagina een idee?

Liefs,

Lilian

~ Hou jij ook, net als ik, van een sunkissed glowy huidje? ~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.