Beauty News

Balmain ontwerpt voor H&M

19 mei 2015

Weer heb ik goed nieuws van H&M!! Naast een vernieuwde beautylijn heeft H&M een samenwerking naar binnen weten te slepen met niemand minder dan Balmain! Dus fashionlovers here we go: Dit najaar komt er een limited edition collectie, ontworpen door Balmain, in de schappen van de H&M!

 Balmain ontwerpt voor H&M

Vol trots kondigt H&M het Parijse modehuis Balmain aan als de gastdesigner van dit najaar.  Niemand minder dan Kendall Jenner en Jourdan Dunn showden afgelopen weekend op de rode loper van de Billboard Music Awards de eerste items van de collectie. Hoe de collectie er precies uit gaat zien, blijft nog even een verassing! Balmain is altijd erg chique, stijlvol en luxueus. Ik ga dat stiekem ook verwachten van deze collectie!

Balmain ontwerpt voor H&M 2

Ontwerper Olivier Rousteing:

“Ik wil mijn eigen generatie aanspreken, dat is het belangrijkste doel voor mij als designer. H&M geeft me de unieke kans om iedereen kennis te laten maken met de wereld van Balmain, mee te laten delen in deze droom en een wereldwijde #HMBalmaination te creëren: een hashtagbeweging die draait om saamhorigheid. De samenwerking voelde voor mij heel natuurlijk: H&M is een merk waarmee iedereen zich kan identificeren. Het staat voor eenheid en daar kan ik me helemaal in vinden”.

De collectie zal bestaan uit kleding en accessoires voor zowel vrouwen als mannen en is vanaf 5 november online en in ongeveer 250 winkels wereldwijd verkrijgbaar!

Ik heb deze datum al in mijn agenda gezet. Ik laat deze collectie niet aan mij voorbij gaan!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.