Beauty Parfume

Black Musk Eau De Toilette | Review

4 juli 2016

Wie zegt dat een zwaardere geuren in de zomer niet kunnen? Ik ga gewoon regelrecht tegen deze regel in! Helemaal in love ben ik met de nieuwe geur van The Body Shop uit de White Musk serie; Black Musk Eau De Toilette! Kijk je gezellig mee?

The Body Shop Black Musk Eau De Toilette 60ml

Black Musk is een verslavende geur die zoet aan de buitenkant is en krachtig aan de binnenkant.

Black Musk Eau De Toilette

Toegegeven, draag ik op een warme zomerdag geen zware parfum. De combinatie van een sterkere geur met hitte geeft mij soms hoofdpijn. Herken je dat ook? Maar voor een zwoele of feestelijke avond vind ik het prima kunnen. De Black Musk Eau De Toilette is een perfect voorbeeld van zo’n geur die ik dan graag opspuit.

The Body Shop Black Musk Eau De Toilette pomp

Topnoten | Bambinella peer, roze peper, bergamot
Hartnoten | Zoethout, heliotrope, ylang ylang
Basisnoten | Black musk, Black vanilla, patchouli

Een geur in woorden omschrijven vind ik ontzettend lastig. In het begin komt meteen een zoete en bloemige geur op je af. Na een tijdje zwakt naar mijn idee het zoete een beetje af en wordt de geur iets kruidiger. Niet te kruidig maar heel subtiel en vooral vrouwelijk!

De Black Musk Eau De Toilette doet mij vooral denken aan iets romantisch en feestelijks. Ik zal dan ook bij dit soort gelegenheden kiezen voor deze geur.

Het flacon bevat een spraypompje welke een hele fijne nevel verspreid. In dit geval vind ik dat een enorm pluspunt omdat je anders gauw te veel opspuit. Less is more! Teveel van deze geur kan er denk ik voor zorgen dat het blijft hangen in een ruimte waar je bent geweest. Zoiets probeer ik altijd te voorkomen en spuit ik in dit geval ook echt maar één keer!

Omdat ik met Robin zometeen ergens gezellig ga lunchen, heb ik deze geur net opgedaan. Het voelt een beetje als een date en vind ik het leuk om nét dat kleine beetje extra te doen!

De Black Musk Eau De Toilette bevat 60ml en kost €31,00.

Welke geur is jouw favoriet op dit moment?

Love,

Lilian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jamey Herben 4 juli 2016 at 07:50

  Ik ben echt gek op de musk parfums van TBS!

  • Reply LilianJoann 2 augustus 2016 at 10:06

   Ze zijn echt heerlijk!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.