Beauty Parfume

Blond Amsterdam Body Mist Energysing Ginger & Drops Of Lemon

27 augustus 2015

Een tijdje geleden deed ik een super ontdekking op mijn oude slaapkamer bij mijn ouders thuis. Ik vond een paar ongeopende Pretty Boxes waar ik toen een abonnement op had. Na mijn verhuizing had ik deze opgezegd maar ik ontving er nog een paar omdat er een opzegtermijn op zat. Ik ontdekte de Blond Amsterdam Body Mist in de geur Energising Ginger & Drops Of Lemon. Ik ben dol op frisse geurtjes en werd in één klap verliefd!

Blond Amsterdam Body Mist

Ik ben dol op frisse geurtjes en werd in één klap verliefd!

Blond Amsterdam Body Mist | Energising Ginger & Drops Of Lemon

Ik ben er inmiddels achter gekomen dat de Blond Amsterdam Body Mist niet meer direct verkrijgbaar is. What a shame! Zo nu en dan liggen ze bij de Op =Op Voordeelshop en de Zeeman in grote bakken. Mocht je er eentje tegenkomen, niet twijfelen maar meenemen!

Eerste indruk

De fles is aardig groot! Maar liefst 250ml! Het is van een zacht plastic en dus totaal niet zwaar. Zo van een afstandje lijkt het op glas en dat zorgt voor een luxe uitstraling. Blond Amsterdam staat bekend om haar vrolijke prints en dat is bij deze niet anders.

Blond Amsterdam Body Mist dop

De geur

De naam Blond Amsterdam Body Mist Energysing Ginger & Drops Of Lemon zegt het eigenlijk al. De twee hoofdingrediënten zijn duidelijk gember en limoen. Beide geuren zijn in het echt heel sterk maar de juiste dosering en combinatie van deze twee zorgen voor een echte frisse zomergeur.

Ik persoonlijk ben geen ‘zware geurtjes’ drager en gebruik dit soort geurtjes het hele jaar door. Een body mist is een soort parfum, alleen zit er een heel laag parfumgehalte in. Je ruikt hem niet lang, maar het is wel een erg lekker en verfrissend.  Je verliest de geur wel na een paar uurtjes maar als je meerdere laagjes opbouwt, dan ruik je hem zeker langer! Ik gebruik hem zelfs ’s avonds na het douchen ook al blijf ik daarna lekker thuis. Gewoon puur voor de frisse geur! Hou je net als ik van subtiele frisse en zomerse geurtjes, dan is deze variant van de Blond Amsterdam Body Mist echt een aanradertje!

Blond Amsterdam Body Mist Energising ginger and drops of lime

Zo zonde dat Blond Amsterdam ze uit het assortiment heeft gehaald. Ik ben dol op dit soort mists! Draag ik niet de Energising Ginger & Drops Of Lemon dan is het er wel eentje van Victoria Secret! Voorheen kostten de flacons rond de €15,00 maar bij voordeelshops kom je ze nog wel eens tegen voor nog geen paar euro!

 

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.