Reviews Skincare Tips

Boozy Cosmetics Pro Brush Dry Cleaner

13 december 2016

Snel make-up kwasten reinigen? Yes please!! De Boozy Cosmetics Pro Brush Dry Cleaner zou deze droom waar moeten maken. Het komt mij regelmatig voor dat ik geen schone kwasten meer heb. Net op dat ene moment wanneer ik wil filmen of snel de deur uit moet. In een handomdraai en droog je kwasten reinigen? Dat wil ik wel eens zien!

boozy cosmetics pro brush dry cleaner

Maak je kwasten schoon zonder te wassen!

Boozy Cosmetics Pro Brush Dry Cleaner

In een grappig blikje zit de Pro Brush Dry Cleaner verpakt. Het doet mij denken aan een doosje waar alle tools in zitten om de band van je fiets te plakken! Maak je het blikje open, tref je een stugge spons aan in een donutvorm. In het midden zit een zachte spons. Ik gebruik die niet en draai deze daarom om. Je zou het zachte sponsje nat kunnen maken om je kwast erin te dippen om vervolgens de oogschaduw heftiger aan te brengen.

boozy-cosmetics-pro-brush-dry-cleaner-sponge

De structuur van de Pro Brush Dry Cleaner gaat het werk doen.

boozy-cosmetics-pro-brush-dry-cleaner-swipe

Het enige wat je hoeft te doen is je kwast heen en weer bewegen met lichte druk op de spons. Net zo lang totdat al het vuil niet meer zichtbaar is. Super handig als je niet over een grote set kwasten beschikt en dezelfde kwast vaker moet gebruiken voor verschillende kleuren.

boozy cosmetics pro brush dry cleaner result

Het tussendoor reinigen tijdens het opmaken is top! Toch lijkt het mij verstandig om hiernaast wekelijks je kwasten te wassen met een milde zeep. Te ‘nat’ wassen is ook niet goed omdat het sneller voor haarverlies kan zorgen. Dit is dus voor mij een perfecte oplossing!

De Boozy Cosmetics Pro Brush Dry Cleaner is alleen geschikt voor poederkwasten. Ideaal voor bijvoorbeeld oogschaduwkwasten!

Wat vind jij van deze manier van reinigen?

Liefs,

Lilian


Info:

De Boozy Cosmetics Pro Brush Cleaner kost €6,99 en is hier verkrijgbaar.


You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.