Beauty

Chanel Vitalumiere Aqua

8 januari 2015

Niet elke dag ben ik gecharmeerd van een dikke laag foundation op mijn huid. Tijdens het filmen van mijn tutorials draag ik namelijk heel erg veel make-up. Allemaal speciaal voor de camera en belichtingslampen. Een beauty addict is geen beauty addict als je ondanks dit alles alsnog graag mét foundation de deur uit wilt gaan. Op dagen wanneer ik niet film, draag ik graag een luchtige foundation met een lichte dekking die zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ik ben al een tijdje in love met de Chanel Vitalumiere Aqua..

Chanel Vitalumiere Aqua

Chanel Vitalumiere Aqua

De Chanel Vitalumiere Aqua is een vederlichte foundation die ondanks haar ‘eau de teint’ structuur een bijzonder goede dekking geeft. Na de eerste applicatie was ik meteen verkocht. De textuur voelt niet aan als een dikke crème laag maar eerder als een fluid. Een dun laagje is voldoende voor een natuurlijk dekkend resultaat. De fluid is heel makkelijk te verdelen en blend snel met mijn huid. Om mijn love story over dit product compleet te maken; er zit een SPF 15 in verwerkt! Kom maar op schadelijke invloeden van buiten af en hello natural looking skin!

Swatch Vitalumiere Aqua shade 30 beige

Hierboven zie je een swatch van de Chanel Vitalumiere Aqua in kleurnummer 30 beige. De structuur is duidelijk heel waterig maar kijk eens naar de dekking!

No make-up

Op deze foto draag ik geen foundation. Oké, een beetje mascara en wenkbrauwpoeder! Je kunt hier goed zien dat mijn huidje geen egale teint heeft. Ik heb gelukkig op dit moment geen zichtbare onzuiverheden maar kan wel duidelijk een oppepper gebruiken om er nét wat gezonder uit te zien.

Chanel Vitalumiere Aqua swatch op mijn huid

Dit is het resultaat na één dun laagje foundation. Do i need to say more? Mijn huid ziet er egaal uit op een natuurlijke manier. Wil je uitgebreid zien hoe ik mijn foundation aanbreng, klik hier om naar mijn foundationroutine te gaan. Als ik deze foundation draag, heb ik altijd het gevoel alsof er niets op mijn huid zit. Van sommige foundations uit mijn collectie krijg ik na een aantal keren dragen achterelkaar een klein beetje last van onzuiverheden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij deze foundation daar totaal geen last van heb! Voor diegenen die een wat vettere huid hebben of last hebben van onzuiverheden is de Chanel Vitalumiere Aqua een echte aanrader!

Chanel Vitalumiere Aqua Flacon

Deze foundation is o.a. verkrijgbaar bij de betere parfumerieën zoals bijvoorbeeld De Bijenkorf, Ici Paris en Douglas. De prijs is iets wat aan de hoge kant. Een flesje kost rond de 40 Euro. Ik persoonlijk vind het dat dubbel en dwars waard gezien de hoeveelheid product ik steeds maar nodig heb.

Liefs,

Lilian

~ Welke foundation draag jij dagelijks? Wat is jouw favoriet? ~

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lindy 9 januari 2015 at 08:57

  Mooie review Lillian! Ik heb zelf een erg vette huid, dus een passende foundation vinden is altijd even een zoek weg. Ik ben nu fan van de foundation van NYC. Super low budget, maar hij blijft gewoon het beste zitten op het moment^^.

  XX

  • Reply back2beauty 9 januari 2015 at 11:57

   Thnx Lin! Ik vind het ook altijd lastig om iets te vinden omdat mijn huid weer droog is! Dan zie je snel lelijke velletjes in de foundation! Super als zo’n goedkoop product fijn is! Hou ik van!

 • Reply Rachel 9 januari 2015 at 20:16

  Ik gebruik nu een foundation van Lavera. Ook heel fijn, alleen je moet enorm snel zijn met het aanbrengen ervan, anders smeert het niet meer goed uit en heb ik geen egale dekking. Maar als de foundation er eenmaal op zit, ben ik enorm tevreden. De Chanel Vitalumiere aqua heb ik ook eens gebruikt. Zeker fijn! Maar voor nu ietsje boven mijn budget.

  • Reply back2beauty 9 januari 2015 at 21:27

   Die foundation ken ik! Ik heb hem ook, hij trekt echt enorm snel in!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.