Beauty Eyes

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Mascara | Review

30 juni 2016

Legendary lashes willen wij allemaal wel, toch? I do! Overal wordt er gesproken over de Charlotte Tilbury Legendary Lashes Mascara. Het zou de beste mascara zijn tot nu toe ooit uitgebracht. Maar is dat ook echt zo? Is it worth the hype? Dat ga ik je nu laten zien!

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Black Vinyl 2

Inspired by starlets and supermodels, born on the red carpet, this revolutionary new lash-enhancing elastic formula extends out the lashes like a piece of elastic and holds them there for the longest, most luscious lashes of your life with 13x more volume in just three coats!

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Mascara

De hele hype rondom deze mascara heeft er wel voor gezorgd dat ik enorm hoge verwachtingen heb. Dat mag wel voor $32!! Een behoorlijke prijs moet ik eerlijk zeggen, maar dat kosten de mascara´s van Dior of Chanel ook.

Laten we beginnen met het uiterlijk. Wauw! De rosé gouden huls ziet er enorm chique uit en voelt stevig aan. De knipoog op de huls maakt het helemaal af.

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Black Vinyl

Ik ben gegaan voor de kleur Black Vinyl. Volgens mij is dit tot nu toe de enige kleur op de markt van de Charlotte Tilbury Legendary Lashes Mascara. Zwart is toch de enige kleur die ik op mijn wimpers aanbreng. Ik ben niet zo van de opvallende looks dus vind ik het ook niet erg dat er (nog) geen andere kleurvarianten zijn.

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Black Vinyl brush

Voor de verandering heeft deze mascara een borsteltje met haartjes. De vorm is heel apart. Het borsteltje loopt van dik naar dun en vervolgens weer naar dik. De haartjes zitten vrij dicht op elkaar met soms wat kale plekken. Mijn voorkeur gaat uit naar mascara’s met rubberen borsteltjes dus dit maakt het extra spannend voor mij! Charlotte Tilbury belooft na 3 lagen maar liefst 13x meer volume. We gaan het zien…

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Result 3

Charlotte Tilbury Legendary Lashes Result 2

Dit is het resultaat na 3 lagen. Ik moet zeggen dat mijn wimpers er mooi uitzien. Maar daar is ook alles mee gezegd. Gewoon mooi en meer niet. Helaas voor mij, doet deze mascara niet alles wat het beloofd. Mijn wimpers zijn licht gekruld terwijl er andere betaalbare mascara’s zijn die voor grotere krul zorgen. Meer lengte heb ik ook niet echt gekregen. Ik heb al lange wimpers en zie geen duidelijk lengte verschil. Wel moet ik eerlijk toegeven dat het lijkt alsof ik meer wimpertjes heb maar 13x meer volume? Nee, dat niet.

Ik blijf deze mascara gewoon lekker gebruiken totdat hij op is. Slecht is de mascara zeker niet maar voor mij vallen mijn wimpers nogal ‘gewoontjes’ uit. Jammer, want ik had zulke hoge verwachtingen…

Heb jij deze mascara ook? Doet hij bij jou wel wat het beloofd?

De Charlotte Tilbury Legendary Lashes kost ongeveer $32 en is o.a. hier verkrijgbaar.

 

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.