Beauty

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade | Review

27 juni 2016

Mijn wenkies doen met een pomade is helemaal mijn ding geworden de laatste tijd. Eerst moest ik er niets van hebben omdat ik dacht dat het veel te hard zou staan. Pas geleden op een persevent heb ik een pomade geprobeerd en ben ik sindsdien helemaal om! Maar al te graag wilde ik dus ook de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade testen!

Christian Faye eyebrow dip pomade review potjes

The innovative formula works as a brow primer and provides colour, sculpture, and shading!

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Eerlijk is eerlijk, ik kende het merk Christian Faye nog niet. Volgens mij heb ik er ooit wel iets van zien liggen in salons maar in mijn make-up stash had ik nog niets van dit merk. Daar kwam snel verandering in toen ik een prachtige zwarte doos met alle kleuren van Christian Faye Eyebrow Dip Pomade per post ontving.

De Eyebrow Dip Pomade is te krijgen in vier verschillende kleuren. Volgens Christian Faye zijn dit dé kleuren die werkelijk elke wenkbrauwkleur matcht. De potjes zijn van mat glas, zien er luxe uit en hebben een inhoud van 4,5 gram. Hier kun je dus maanden mee doen! Als je de kartonnen verpakking helemaal openmaakt, tref je een hele handige step by step tutorial met leuke tips!

Christian Faye eyebrow dip pomade review kwastje spooley

In elk doosje zit een duo ended brush met aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant een schuine kwast. Altijd handig mocht je deze zelf nog niet in het bezit hebben.

Christian Faye eyebrow dip pomade review kleuren

Van links naar rechts zie je de kleuren TaupeDarkbrownIrid BrownCharcoal. De pomades zien er goed uit maar heb ik toch mijn twijfels of hier meteen een match tussen zit. Ik denk dat ik twee kleuren moet mengen wat dan meteen betekent dat ik dus eigenlijk twee potjes zou moeten kopen. Maar we gaan het zien met de swatches!

Christian Faye eyebrow dip pomade review swatches

De swatches zien er goed uit! De Christian Faye Eyebrow Dip Pomade is enorm gepigmenteerd. Van links naar rechts zie je weer TaupeDarkbrownIrid BrownCharcoal. Ik heb meteen het schuine kwastje getest en ook deze voelt goed aan. Wel vind ik de kwast een beetje breed, dat die je ook aan de swatches die ik in een rechte veeg naar bekenden genomen heb. Het is dus goed om van te voren te weten dat er veel kleur vanaf komt zodat je kunt doseren en dat ik dunne korte vegen moet maken om niet te dikke wenkbrauwen te krijgen.

Christian Faye eyebrow dip pomade review taupe dark brown

Zoals ik al vermoedde, had ik ik twee kleuren nodig. Ik gebruikte Taupe en Dark Brown. Een mengsel hiervan gebruikte ik voor driekwart van mijn wenkbrauw en alleen Taupe in het begin. Op deze manier lopen mijn wenkbrauwen op een natuurlijke manier van licht naar donker. De structuur is super creamy en makkelijk werkbaar. De korte streepjes techniek heb ik gebruikt om mijn eigen haartjes na te bootsen. Het kwastje vond ik toch nog wel wat lomp en gebruik ik liever de volgende keer een smallere. Het borsteltje deed wel prima zijn werk en verdwenen daardoor de harde lijnen. Aan het einde van de dag zat alles er nog prima op!

Ik ben zeker fan alleen vind ik het jammer dat ik twee kleuren nodig heb. Zeker omdat de potjes €24,95 per stuk kosten. Mocht je dit bedrag er voor over hebben, is de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade een topper! Voor visagisten al helemaal! Ze zijn verkrijgbaar via o.a. ICI Paris XL en online o.a. hier!

Gebruik jij ook wel eens meerdere kleuren voor je wenkbrauwen?

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jamey Herben 27 juni 2016 at 07:48

  Ziet er goed uit met de twee kleuren!

  • Reply LilianJoann 27 juni 2016 at 15:13

   Ik ben er ook super blij mee! Ze zijn echt fijn! Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.