Home inspiration Lifestyle

Classic Home Decoration | Classic meets modern

11 februari 2015

Vandaag laat ik een keertje een andere kant van mij zien. Naast beauty heb ik ook een passie voor interieur en inrichten. Uren kan ik kijken naar mijn inspiratie foto’s die ik in de loop der jaren heb verzameld op mijn computer. Ik hou ervan om klassieke en stijlvolle accesoires te mixen met modern. Dit is mijn eerste Home Inspiration!

Classic Home Decoration | Classic meets modern

Het appartementje van Robin en mij is nog lang niet af. Eigenlijk moet ik het anders zeggen; ik vind het nog niet af. Beetje bij beetje voeg ik accessoires toe aan onze inrichting totdat het er stijlvol en aangekleed uitziet. Pas geleden ben ik daar mee begonnen en heb een aantal interieurfoto’s die ik graag met jullie wil delen. Hierop zie je vooral dat moderne items gemixt worden met klassiek. Classic meets modern is mijn motto. Het geeft een chique uitstraling met een modern randje. Deze foto’s gebruik ik zelf als inspiratie voor ons appartementje!

Classic accesories 3

De manier waarop alles is gestyled op deze chaise longue vind ik echt prachtig! Het opengeslagen boek, de fotolijstjes en de kaarsen op het bijzettafeltje maken het helemaal af. Ik heb iets met schuifdeuren. De doorkijk naar de eetkamer en keuken maken het heel open en ruimtelijk. De stijl is door het hele huis doorgetrokken. Gorgeous!Classic accesories 5

Met een paar simpele dingen kan een dressoir al mooi aangekleed worden. Gewoon koffietafelboeken op elkaar gestapeld, een transparante vaas met witte bloemen en twee glazen kaarsenhoudertjes. Een combinatie van zwart en wit op een subtiele manier.Classic accesories 4

Deze foto heb ik gekozen om de fotolijsten. De lijsten zijn heel speels opgehangen en toch geeft het een mooi geheel. Goud met zwart combineren kan soms heel tricky zijn maar hier vind ik het heel stijlvol gedaan. Een wand vol met fotolijsten en indrukwekkende prints ben ik van plan bij mijn eettafel te doen.Classic accesories 6

De manier waarop losse items zijn neergezet op deze tafel vind ik erg mooi. Ik heb een zwak voor koffietafelboeken en leg deze graag voor de sier neer op tafel. Een schattig klein vaasje een artistiek doosje erbij en het is al af! Simple but beautiful!

Dit was alweer mijn Classic Home Decoration! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook deze kant van mij te zien naast mijn passie voor beauty. Beauty en styling liggen eigenlijk niet zo ver van elkaar. In beide gevallen ga je aan de slag met combineren van kleuren! Laat mij vooral weten wat je ervan vond en wie weet verschijnen er meer van dit soort artikelen op mijn blog! Als je nu al meer van mijn smaak wilt zien, ben ik ook te volgen via Pinterest waar ik o.a. inspiratie foto’s verzamel van beauty, fashion, home en nog veel meer!

Liefs,

Lilian

~ Hou je ook net als is van inrichten? Zou je meer van mijn classic home decoration willen zien? ~

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply coby 12 februari 2015 at 10:47

  Ik hou er ook erg van .
  Wat ik net op foto’s heb gezien is ook mijn smaak ik kijk ook altijd op de tv als ze huizen veranderd hoe het dan als het klaar is hoe het veranderd is. Groetjes van Coby.

  • Reply back2beauty 12 februari 2015 at 10:51

   Wat leuk om te horen dat we dezelfde smaak hebben! Jaaaa dat soort programma’s vind ik heerlijk om te kijken!

 • Reply Ricardo 13 december 2015 at 02:24

  Ik vind het er erg goed uitzien, het classic met een moderne touch is ook helemaal de stijl die mijn vrouw en ik graag willen toepassen indien we naar een niewe woning gaan maar onze kennis is zo gelimiteerd en het combineren zal lastig zijn. Wellicht kan jij helpen t.z.t

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.