Beauty

Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams

31 december 2014

In de winter en vooral tijdens de feestdagen ben ik helemaal into glitters en shimmers. Vooral op mijn huid. De kerstdagen zijn al voorbij maar oudejaarsavond staat nog op de planning. Tijdens de kerst heb ik  een nieuw favoriet ontdekt; de Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams. Een hele mooie  shimmer poeder die een subtiel glitterlaagje achterlaat op mijn huid. Perfect nog voor oudejaarsavond of misschien voor een avondje uit! Kijk snel mee!

Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams

De nieuwe Clinique Blended Face Powder is geïnspireerd op de meest bekende  balletvoorstelling The Nutcracker. Dit kun je ook terug vinden in de zachte pasteltinten die duidelijk centraal staan in deze limited edition make-up lijn. In The Nutcracker make-up lijn vind je ook twee prachtige oogschaduwpaletten en lipproducten. Beiden natuurlijk in pasteltinten. Mijn oog viel meteen op de shimmer poeder…

Clinique Blended Face Powder met kwast

De subtiele shimmers zitten verborgen in dit prachtige doosje. Clinique heeft van zichzelf, vind ik, altijd al een chique uiterlijk gehad en houdt zich al jaren vast aan dezelfde vormgeving. Meestal in combinatie met mintgroen. Het mintgroene gedeelte heeft plaats gemaakt voor het chique zilver waardoor het allure uitstraalt. Het doosje is transparant waardoor de zachtroze poeder zichtbaar is.

Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams kwastBij de Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams zit standaard een poederkwast. Ook omhuld met zilver! I am in love! Ik weet niet wat het is maar ik heb een soort voorliefde voor kwastjes die bij een make-up product geleverd worden. Voor mij een echt pluspunt. Het kwastje is in travel size en kan daardoor makkelijk in een make-uptas. Helemaal omdat de haartjes inschuifbaar zijn en de dop de haartjes beschermt.

Clinique sample

Met het kwastje heb ik een subtiel laagje shimmers aangebracht op mijn handrug. Op de flitser lijkt deze best heftig maar in het echt geeft de poeder een soort highlighter effect met hele kleine glittertjes.  Ik vind het vooral mooi om deze aan te brengen op mijn hals en decolleté. Het ziet er zo mooi glowy en feestelijk uit! Tijdens de kerstdagen heb ik deze poeder al met plezier gedragen en ga deze zeker vaker gebruiken bij feestjes! De Clinique Blended Face Powder Snowflake Dreams is verkrijgbaar via www.clinique.nl zolang de voorraad strekt.

Liefs,

Lilian

~ Wat vind jij van deze shimmers? Hou jij net als ik van een glowy huidje bij een feestje? ~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.