Beauty Eyes Reviews Skincare

Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment | Review

10 augustus 2015

Hi beauties! Ik laat jullie weer kennis maken met een treatment! Ik ben altijd dol op extra verwennerij voor mijn huid en ben altijd blij als ik weer een nieuwe mag uitproberen! Deze keer is het de Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment. Zo dat is een hele mond vol! Een all in one oogserum geschikt voor iedereen!

Clinique smart custom repair eye treatment

Cliniques Smart Eye Treatment targets repair as needed, where needed.

Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment

Eerste indruk

Ik ben altijd al fan geweest van Clinique. Sterker nog; mijn gezichtsreinigingsroutine bestaat grotendeels uit producten van Clinique. De Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment zou dan ook een ware aanvulling op mijn  dagelijkse verzorging kunnen zijn.

Stijlvol en chique zijn de eerste woorden die in mij opkomen bij het kijken naar het flacon. Zilveren huls met zwarte letters en een transparante dop.

Verwachting

Clinique belooft dat deze anti-aging formule slim genoeg is om het verleden van je huid te begrijpen. Zichtbare en onzichtbare schade zal worden hersteld en verschillende huidzorgen worden aangepakt afhankelijk van jouw behoeftes.

Clinique smart custom repair eye treatment pump

Het flacon heeft een pompje die je best stevig moet indrukken voordat de treatment eruit komt. Dit vind ik een enorm pluspunt omdat je hierdoor goed kunt doseren en het er dus niet in een keer uitschiet! Ook niet verkeerd; er zijn geen kunstmatige geuren toegevoegd die voor irritatie kunnen zorgen.De geur kan ik niet zo goed omschrijven. Het heeft wel degelijk een lichte geur maar niet bepaald fris of bloemig. Het ruikt naar mijn mening een beetje naar vaseline.

Clinique smart custom repair eye treatment ingredients

Allergy tested & 100% fragrance free.

Werking

Een mix van krachtige ingrediënten richten zich specifiek op de oogomtrek. De huid wordt direct gekalmeerd en merk je na een paar weken ook andere fijne resultaten:

 • lijnen en rimpels worden verstevigd
 • je krijgt een heldere uitstraling
 • de vochtbalans wordt verbeterd en je krijgt een vollere huid

De Clinique Custom Repair Eye Treatment begrijpt de  signalen van de huid waardoor deze direct beantwoord kunnen worden.

Clinique smart custom repair eye treatment swatch

Hierboven zie je een swatch van de treatment. Het is een witte gel-achtige substantie die vrijwel meteen transparant wordt tijdens het uitwrijven. Trekt snel in en laat geen plakkerig en vet laagje achter.

Clinique smart custom repair eye treatment closeup

Mijn ervaring

Gedurende twee weken gebruik ik de Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment met plezier. Het wordt aangeraden deze tweemaal daags aan te brengen en daar heb ik mij aan gehouden. Elke ochtend en avond breng ik na mijn reinigingsritueel één pompje in een kloppende beweging op mijn oogcontouren aan. Ikzelf heb  nog een zichtbare lijntjes of kraaienpootjes maar voel wel direct na het aanbrengen een boost. Ik bewaar dan ook de treatment in de koelkast zodat het ook meteen een verkoelend effect geeft. Nu na meer dan 30 applicaties kan ik wel eerlijk zeggen dat mijn huid rondom mijn ogen verstevigd en gevoed aanvoelt.

De treatment is verkrijgbaar via Douglas voor €52,00. Een aardige prijs maar voorafgaand zijn natuurlijk de nodige onderzoeken gedaan en zijn ze voorlopig de enige die deze techniek op de markt hebben gebracht. Ik gebruik zelf maar twee pompjes per dag dus zuinig in gebruik is het wel! Gebruik jij een serum of een treatment voor je ogen?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Selma 11 augustus 2015 at 10:29

  Het klinkt echt als een topproduct! Lijkt me heel fijn 🙂

  • Reply back2beauty 11 augustus 2015 at 20:50

   Het werkt echt fijn voor mij!

 • Reply coby 24 augustus 2015 at 12:28

  Lilian ja ik gebruikt het ook maar dan van Dr Pierre Ricaub komt uit Frankrijk .
  Maar Coby heb op mijn leeftijd nog niet eens rimpels hoera
  Liefs van Coby.

  • Reply back2beauty 27 augustus 2015 at 10:14

   Oh wat fijn Coby! Ik hoop ook dat ik op jouw leeftijd ook nog geen rimpels heb!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.