Disclaimer

Lieve lezers,

Alle inhoud van deze website behoort tot Back2Beauty tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden overgenomen zonder voorafgaande toestemming van mij.

Producten op deze website test ik op mijn eigen lichaam en huid. Op basis hiervan schrijf ik in alle eerlijkheid mijn ervaringen met de producten. Ieder lichaam en huidtype is verschillend en kan hierdoor anders reageren op bepaalde ingrediënten en producten. Ik zal daarom geen verantwoording nemen wanneer er schade is geleden bij anderen n.a.v. het zelf uittesten van producten voortgekomen uit de door mij geschreven content. Ik adviseer altijd naar aller voorzichtigheid een product uit te testen en raadpleeg een arts indien nodig.

Sommige producten op deze website kunnen toegestuurd en gesponsord zijn door bedrijven/ merken voor promotionele doeleinden. Wanneer dit het geval is, staat dit vermeld onderaan het artikel. Ongeacht op welke wijze ik de producten heb verkregen, zal ik altijd in alle eerlijkheid mijn ervaringen en mening delen.

Liefs,

Lilian

 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.