Skincare

Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream

22 januari 2016

Zo dat is een mond vol! De Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream is mijn holy grail tijdens de wintermaanden. Mijn huid is dan zo ontzettend droog en schraal dat het net lijkt alsof mijn huid schreeuwt om extra aandacht!

Dr van der hoog hypo sensitive skin protection cream close up

Dr van der hoog hypo sensitive skin protection cream

Biedt 72 uur lang hydratatie! 0% parfum en 0% kleurstoffen.

Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream €12,99

Zoals ik al schreef, schreeuwt mijn huid sinds een paar weken om extra aandacht. Dat is niet zo gek omdat het natuurlijk winter is, maar het is nog nooit eerder zo extreem geweest! Ik word ’s ochtends wakker met een rode en schrale huid terwijl ik de avond ervoor echt diep voedende nachtproducten heb gebruikt.

Toen kwam de Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Proction Cream in beeld. Eerder heb ik deze in een perspakket aangetroffen en bewust bewaard voor dit soort periodes.

Wat doet deze crème precies? Het is een crème die je in combinatie met je gewone dagcrème aanbrengt. Het biedt een extra beschermlaag op de huid, zodat je gedurende dag de schadelijke invloeden van buitenaf aankunt. De toegevoegde Aloë Vera ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en kalmeert. Daarnaast bevat de Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream SPF 15 en hydrateert het je huid tot wel 72 uur lang. Op deze manier voorkom je een trekkerig gevoel en blijven schilfertjes onzichtbaar.

Dr van der hoog hypo sensitive skin protection cream open

De crème zit verstopt in een handige 50ml knijptube.

Dr van der hoog hypo sensitive skin protection cream subscription

Dr van der hoog hypo sensitive skin protection cream swatch

Op de achterkant vind je een duidelijke omschrijving van het product en de ingrediënten. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten, klik hier om naar de officiële site te gaan van Dr Van Der Hoog.

Hierboven zie je een swatch van de crème. De textuur is wat aan de dikkere kant, maar ondanks dat is het goed smeerbaar. Eenmaal uitgesmeerd lijkt de huid heel vettig. Na ongeveer een paar minuutjes is de vettigheid volledig verdwenen en compleet opgenomen door de huid. Je moet de crème dus wel even de tijd geven om goed in te trekken.

Op dit moment is de Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream mijn aller beste vriend! Mijn make-up oogt weer heel natuurlijk omdat droge velletjes niet meer zichtbaar zijn! De winter is nog niet voorbij dus moet mijn huid deze koude dagen nog trotseren. Dat gaat nu helemaal goed komen! Heb jij ook net al ik een droge huid? Dan is dit zeker een aanrader!

Wat doe jij in de winter voor extra verzorging? Deze crème is verkrijgbaar via verschillende drogisterijen en via de webshop van Dr Van Der Hoog.

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Dynah 22 januari 2016 at 17:57

  Ik gebruik eigenlijk niks in de winter, want ik heb helaas van mijzelf al een hele vette huid 🙁

  • Reply LilianJoann 25 januari 2016 at 12:57

   Kan ik mij voorstellen! In de winter is jouw huid waarschijnlijk ‘normaal’ in plaats van droog!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.