Beauty Lifestyle Personal

Een uurtje extra | Clinique pep-start

30 oktober 2016

Heeeeeerlijk, een uurtje extra. Afgelopen nacht hebben we het weer mogen meemaken. In deze tijd van het jaar voelt het op een of andere manier alsof ik het ook echt nodig heb. Een gift van moeder natuur! Dit ene uurtje zie ik dan ook echt als míjn moment. Een moment om even bij te komen en een perfect uurtje om mijzelf te verwennen..

clinique3

clinique-pep-start-een-uurtje-later-ontbijt

Een uurtje extra | Clinique pep-start

Elk jaar vind ik het terugzetten van de klok zo’n leuk moment! Het idee alleen al om een uurtje langer van alles te mogen genieten (lees: slapen, haha!!) geeft mij een enorm gevoel van rust. Niet is lekkerder dan even rustiger aan te doen. Mijn ochtend samen met Robin bestaat dan ook uit een relaxed uitgebreid ontbijtje. Een versgeperst sapje, warme broodjes of pancakes; niets is ons dan te gek.

Het liefst draag ik een comfy outfit. Pyjamaatje gaat uit en ik hijs mijzelf in een legging en een heerlijk warme oversized trui. Na het uitgebreide ontbijt is het tijd om mijn gezicht een flinke oppepper te geven. Iets wat er bij mij te vaak bij in schiet!

clinique-pep-start-quick-cleansing-whipes-een-uurtje-langer

De nacht van mijn gezicht afhalen is de eerste stap die ik altijd doe met mijn huid. De Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes helpen mij hier snel mee. Het zijn verfrissende, reinigende doekjes die glim en teveel aan talg, vuil, dode huidcellen en fijnstof weghalen en de huid van een lichte dosis hydratatie voorzien. Ze zijn niet alleen te gebruiken voor het gezicht maar ook voor bijvoorbeeld de armen en decolleté. Het zijn dus eigenlijk meer verfrissingsdoekjes dan echte reinigingsdoekjes. Prima voor bijvoorbeeld in de ochtend of na het sporten!

clinique-pep-start-2-in-1-exfoliating-cleanser-een-uurtje-later-ontbijt

clinique-pep-start-2-in-1-exfoliating-cleanser-2-een-uurtje-later-ontbijt

Mijn ochtendroutine bestaat vaak uit mijn mail snel checken, bellen en ontbijten tegelijk terwijl ik ergens naartoe onderweg ben. Puur uit tijdnood bestaat mijn reiniging in de ochtend alleen uit een doekje of toner. Tijd is nu geen excuus en geef ik mijn huid een diepere reiniging met de Clinique 2-in-1 Exfoliating Cleanser. Het is een snelle, effectieve exfoliant en milde cleanser in één! De cleanser is olievrij en schuimt heel licht als het in aanraking komt met de huid.  De gladde en zachte huid die hierna overblijft is de perfecte basis voor een snelle, flawless make-up!

clinique-pep-start-eye-cream-een-uurtje-later-ontbijt

Mijn ogen zien er in de ochtend altijd uit alsof ik heerlijk geslapen heb, hihi! Lekker dik en opgezwollen! Pas na een uur trekken ze langzaam weg. Dit proces probeer ik altijd maar al te graag te versnellen! De Clinique Pep-Start Eye Cream Ogen verminderen mijn vermoeide ogen direct! De slimme custommade ronde applicator vermindert zwellingen in slechts 3 seconden zodat mijn oogopslag frisser en wakkerder is!

clinique-pep-start-hydroblur-moisturizer-een-uurtje-later-ontbijt

Als afsluiter verdient mijn huid goede voeding, zoals de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer, zodat het alle invloeden van buitenaf kan weerstaan en in top conditie blijft. De creme hydrateerd de huid, reguleert de talgproductie, bereid de huid voor op het dragen van make-up en verdoezelt imperfecties. Naast het feit dat deze creme mij een vochtboost geeft, werkt het ook ideaal als primer! Fijne lijntjes of rimpeltjes worden vervaagd waardoor mijn huid egaler en zachter aanvoelt en mijn foundation er flawless uit komt te zien.

clinique-pep-start-result

clinique-pep-start-result-2

Eenmaal een make-up addict blijft een make-up addict.. Ook op relaxte dagen vind ik het heerlijk om een make-upje aan te brengen. Ik ben vandaag gegaan voor een neutrale look omdat mijn huid na deze oppepper niet veel meer nodig heeft! Mijn huid straalt als nooit te voren!

Wat doe jij met een uurtje extra?

Liefs,

Lilian


 

Info en verkrijgbaarheid:

De Clinique Pep-Start producten genoemd in dit artikel (op de Quick Cleansing Swipes na, die zijn een Bijenkorf exclusive) zijn verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en online.


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply An 1 november 2016 at 22:34

  De pep start is echt zo een fijne lijn ! De nieuwe hydroblur staat op mn wishlist om uit te proberen ! Ik wist zelfs niet van het bestaan van die doekjes dus die wil ik ook zeker eens proberen ! Geven ze een plakkerig gevoel ?

  • Reply LilianJoann 2 november 2016 at 16:23

   Hi An! Ik gebruik de lijn nog steeds elke dag! De doekjes zijn totaal niet plakkerig en laten ook geen plakkerig laagje achter!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.