Beauty

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette

20 december 2015

Veel lovende verhalen heb ik al gehoord over de Essence All About.. Eyeshadows Palettes. Ik heb de Essence All About Bronze Eyeshadow Palette in mijn bezit. Vandaag ga ik je hier alles over vertellen! Happy weekend alvast en have fun reading!

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette 1

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette 3

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette 4

Fluweel zachte textuur en totaal geen fall out!

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette €3,99

Ik heb niet zo heel veel producten van Essence in mijn bezit op een paar blushes en een mascara na. Tot nu toe matcht namelijk geen enkele foundation of concealer uit hun assortiment qua ondertoon met mijn huid en loop ik helaas daarom automatisch het schap voorbij. Nu hoorde ik zulke goede verhalen over de All About.. Palettes dat ik er wel eentje moest proberen! Mijn keuze viel meteen op de Bronze variant. Ik ben dol op bronze/ goudtinten en het palette zag er in een oogopslag heel divers uit. Ik let er altijd op of er sowieso een highlighter, middenkleuren en donkere kleuren in zitten. This palette has it all!

Op de achterkant tref je een korte how to aan hoe je het palette kunt gebruiken.

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette 2

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette swatches

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette swatches 2

Wauw! Wat een pigment! In tegenstelling tot de andere All About.. Palettes bestaat de Bronze variant alleen uit tinten met een metallic finish. De anderen hebben namelijk een paar matte tinten ertussen zitten. Maar goed, met de naam Bronze was dit wel te verwachten! Zoals je wel kunt zien, bevat het palette 8 verschillende tinten. Ook fijn dat zowel koele en warme tinten er in verwerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat het palette geschikt is voor iedereen!

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette full face

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette full face 2

Dit is de uiteindelijke look die ik ermee heb gemaakt. De oogschaduws geven bij de eerst applicatie al ontzettend veel pigment en ze blenden makkelijk met elkaar. Een groot pluspunt vind ik dat de oogschaduws niet brokkelen op het moment wanneer je de kwast erdoorheen haalt. Of je ze nou deppend of vegend aanbrengt, er ontstaat gewoon geen fall out! Voor een budgetprijs ben ik zeker onder de indruk. Toch maar eens vaker in het schap van de Essence kijken!

De Essence All About Bronze Palette is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

Kende jij de All About.. Palettes al?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Yvonne 20 december 2015 at 08:56

  Ik heb 4 van deze paletjes en ik pak ze vaak! Ze blenden inderdaad erg mooi zonder dat ze verdwijnen. Dit palet pak ik alleen als ik 1 of 2 glanzende kleuren erbij wil. Een hele look vind ik lastiger omdat er geen matte tinten tussen zitten. En met een 40-plushuid moet ik daar een beetje mee oppassen. 😉 Lijk ik opeens veel meer rimpeltjes te hebben. 🙂 Maar deze is ook prachtig!

  • Reply LilianJoann 20 december 2015 at 12:43

   Ik denk dat ik er ook meer ga kopen! Het is inderdaad veel glans. Tot nu toe gebruik ik dit palette altijd i.c.m. een andere!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.