Beauty Eyes

Essence Get Big Lashes Mascara

19 februari 2016

De Essence Get Big Lashes Mascara trok mijn aandacht nadat ik zoveel goede verhalen er over had gehoord! Het zou de wimpers enorme lengte en volume geven voor slechts €2,59! Voor dit mooie prijsje móest ik deze mascara testen!

Essence Get Big Lashes Mascara open

Essence Get Big Lashes Mascara huls

For maximum volume and extremely thick lashes. Smudge- and waterproof. Opthalmologically approved.

Essence Get Big Lashes Mascara | Volume Boost Waterproof €2,59

Speciaal voor deze mascara ben ik naar de Kruidvat gelopen. Dit is hem dan, het veelbelovende pareltje voor een budget prijs!

Het uiterlijk is niet zo heel bijzonder maar wel opvallend. Grote felgekleurde letters in verschillende lettertypes, is iets wat Essence altijd gebruikt om de aandacht te trekken. Per ongeluk krabde ik meteen een kras in de gedrukte letters. Zonde! Hierdoor is wel duidelijk dat de buitenkant snel gaat vervagen. Daarentegen is de huls wel lekker stevig en bevat het 12ml mascara.

Essence Get Big Lashes Mascara 12ml

Essence Get Big Lashes Mascara borstel

Het borsteltje is gemaakt van haartjes die heel dicht op elkaar geplaatst zijn. Dit zorgt er vaak voor dat er meteen veel product vanaf komt. De vorm heeft iets weg van een kegel. De tip is duidelijk smaller en zou handig kunnen zijn voor de binnenste en buitenste ooghoeken.

Essence Get Big Lashes Mascara Face swatch 2

Op naar de praktijk! Dit is het resultaat na twee applicaties. Achteraf gezien had ik beter geen eyeliner kunnen aanbrengen, hierdoor is het effect iets minder zichtbaar. Sorry guys! Mijn wimpers zijn mooi lang en voorzien van een goed laagje. Volume geeft de Essence Get Big Lashes zeker! Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik moeilijk bij de hoekjes kan omdat het borsteltje zo immens groot is.

Echte klontjes geeft deze mascara niet maar plakken sommige wimpers een beetje aan elkaar. Om dit effect te krijgen zoals op de foto, heb ik met een klein stokje de plakwimpers uit elkaar gehaald.

Pluspunten: de mascara doet wat het beloofd en is verkrijgbaar voor een mooie prijs! Minpunten: het borsteltje is erg groot. Al met al ben ik dit tevreden en kan ik iedereen aanraden om hem uit te proberen!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Jamey 19 februari 2016 at 10:40

  Wauw wat mooi!

  • Reply LilianJoann 19 februari 2016 at 23:40

   Dank je!

 • Reply Patricia 19 februari 2016 at 15:59

  Wat leuk dat je steeds meer over buget producten gaat schrijven!

  • Reply LilianJoann 19 februari 2016 at 23:41

   Klopt! Ik probeer de laatste tijd ook veel budget uit!

   • Reply Patricia 20 februari 2016 at 12:51

    Wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd, welke buget producten je gaat testen.

 • Reply femke 19 februari 2016 at 18:10

  Mijn favoriete mascara al een jaar lang 🙂 leuk dat je er een artikel over schrijft.

  • Reply LilianJoann 19 februari 2016 at 23:42

   Sindskort ook mijn favoriet! ❤️

 • Reply lindy 23 februari 2016 at 09:01

  Goed om te lezen, want voorheen had ik een mascara (ik weet de naam niet meer) en die was zooo fijn, ik baalde ZO toen hij er niet meer was. Dit zou een goede vervanger kunnen zijn :-D! Ik lees en hoor ook veel goede verhalen over de volume mascara van Etos. Die wil ik ook gaan proberen. Xx

  • Reply LilianJoann 23 februari 2016 at 10:58

   Dat is balen! Vaak als iets fijn is moet je bijna een voorraadje inslaan! Ik vind deze voor de prijs echt fijn! Het is niet de beste ooit maar zeker de moeite om te proberen! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar die van de etos!!!

 • Reply Jasmine Heyman 26 juni 2016 at 12:42

  Er staat in de naam dat hij waterproof is, klopt dit ook? is hij volledig waterproof? ik ben namelijk op zoek voor deze zomer naar een goede waterproof mascara die niet te duur is.

  • Reply LilianJoann 27 juni 2016 at 15:14

   Yes! Super waterproof, ik denk dat het een zwemsessie makkelijk overleeft! Ik moet ’s avonds nogal har boenen om het eraf te krijgen 😉

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.