Beauty Skincare

Etos Contour, Highlighting en Blush Powder | Review

13 januari 2016

Zo nu en dan kom ik wel eens producten tegen die ik mรณet uitproberen. Zo ook de Etos Contour, Highlighting en Blush Powder. Drie producten die er veelbelovend uitzagen!

Etos contour, highlighting en blush powder

Etos Contour, Highlighting en Blush Powder

Dit is het magische trio waar ik het over heb. Zoals ik al zei een contour powder, highlighting powder en een blush. Tegenwoordig onmisbaar bij mijn dagelijkse routine.

De powders zitten leuk verpakt in transparante plastic doosjes. De kleuren kun je er goed doorheen zien en de powders zelf zijn voorzien van een geblokt printje. Het uiterlijk is niet zo heel spannend maar wel van stevige kwaliteit. De doosjes openen makkelijk en sluiten goed.

De Etos Contour, Highlighting en Blush Powder kleuren die ik in mijn bezit heb zijn;

 • Etos Contour Powder #Light-Medium
 • Etos Beautiful Blush #Wild Sunset
 • Etos Highlighting Powder #Gold

Etos contour powder light-medium

Etos Contour Powder #Light-Medium

Etos beautiful blush wild sunset

Etos Beautiful Blush #Wild Sunset

Etos highlighting powder gold

Etos Highlighting Powder #Gold

Etos contouring, highlighting en blush powder swatches

Hierboven tref je de swatches aan.

De highlighter heeft een subtiele gouden glans die niet meteen out there is. Prima voor een dagelijkse look maar voor een avondlook kies ik toch wel voor een wat heftigere. Ik heb hem na het swatchen al enkele dagen gedragen!

De contour powder heeft een goede koele ondertoon. Voor mij een must bij het shapen. De kleur is helaas net iets te licht voor mij maar voor minder getinte dames lijkt mij deze top! Een nadeel; hij poedert heel erg. Ga je met de kwast er doorheen ontstaat er een poederfestijn. Zonde, want hierdoor verlies je onnodig product.

De blush heeft een warm koraalkleurige uistraling. Een mooie kleur voor de lente of zomer met een subtiele glow.

Etos contour, highlighting en blush powder full face swatches

Etos contour, highlighting en blush powder full face swatches2

Op deze foto’s draag ik alle 3 de producten. Al met al ben ik redelijk tevreden. De blush is by far mijn favoriet! Warme kleuren staan mij het beste en het pigment is top! De highlighter had van mij wat heftiger gemogen maar voor overdag gebruik ik hem graag. Wat ik jammer vind is dat de contour powder onnodig poeder verliest. Ik had toevallig ook net niet de goede kleur. Al moet ik eerlijk zeggen dat als ik een tintje donkerder had gehad, ik deze door de korreligheid toch in mij la laat liggen.

Heb jij de nieuwe producten van de Etos al uitgeprobeerd? Wat vind jij ervan?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Yvonne 13 januari 2016 at 19:52

  Ik vind de blush ook beter dan de highlighter. Die laatste is inderdaad poederig. Maar eenmaal geblend vind ik deze wel mooi voor dagelijks gebruik. Fijn artikel!

  • Reply LilianJoann 14 januari 2016 at 07:23

   Ik vind het erg jammer dat hij poederig is. Maar de kleur is inderdaad prachtig!

 • Reply Rebecca 14 januari 2016 at 01:20

  Ik dacht ook dat de doosjes van stevige kwaliteit waren. Ik liet deze echter een keer vallen (lomp) en gelijk helemaal stuk ๐Ÿ™ Jammer want ik was erg tevreden over de highlighter. Mooi artikel en een prachtige blog heb je! Liefs x Rebecca van Todayslooknl

  • Reply LilianJoann 14 januari 2016 at 07:22

   Dank je wel Rebecca! Ik heb ze gelukkig nog niet laten vallen! Wat vervelend ๐Ÿ™

 • Reply Tionne van Halder 19 januari 2016 at 21:44

  Wauw! Wat een mooi artikel. Ik ben zelf heel enthousiast over de vernieuwde lijn van de Etos ๐Ÿ˜€

  • Reply LilianJoann 19 januari 2016 at 21:45

   Dank je wel! Etos heeft echt de make-up lijn flink verbeterd!

 • Reply Anna 16 september 2016 at 15:31

  Mooi! De blush ziet er zo snoepig uit van kleur.

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.