Beauty Parfume

Etos Elderflower & Raspberry Body Splash

6 november 2015

In de vlog van afgelopen week kon je zien dat ik naar een event van Etos was geweest. Etos lanceerde de Botanical Boost lijn die sinds kort verkrijgbaar is! Ik kreeg een flinke goodiebag mee waar o.a. de Etos Elderflower & Raspberry Body Splash in zat. Een heerlijke zoete body spray waar ik je graag kennis mee laat maken!

Etos Elderflower & Raspberry body splash

Etos Elderflower & Raspberry body splash design

Vlierbloesem is geliefd vanwege haar verzachtende eigenschappen en framboos vanwege haar heerlijk friszoete geur. Beide planten staan bekend om hun vitaliserende werking!

Etos Elderflower & Raspberry Body Splash Review

Verrassend mooi vind ik het design! Etos is de laatste tijd goed op weg om de oubollige uitstraling voorgoed uit te wissen. De koperkleurige details zijn helemaal van nu en de tekening van de planten, geven het flacon een lieflijke uistraling. Het doet mijzelf een klein beetje denken aan aan de chique ZARA Home Collectie. Alleen al voor de sier zal ik deze op mijn kaptafel neerzetten.

Etos Elderflower & Raspberry body splash dop

Het flacon is voorzien van een handige sprayknop. Als een soort dunne mist verspreid de geur zich gelijkmatig over de huid.

Maar wat voor een geur is het eigenlijk? Het is duidelijk dat de topnoten vlierbloesem en framboos zijn. De geur is heel fris en vooral zoet! Daar moet je, net als ik, wel van houden. Omdat het een dunne mist is, komt de geur totaal niet zwaar over en is het prima overdag te dragen. Ik vind het vooral lekker om het na het douchen op te doen voor een extra lang fris ruikend effect, haha! In de avond spray ik graag een beetje over mijn pyjama.

Etos Elderflower & Raspberry body splash ingredienten

Voor diegenen die de ingrediënten willen zien, heb ik een overzichtje hierboven. Opvallend is, dat er weinig slechte ingrediënten gebruikt zijn.

Etos Elderflower & Raspberry body splash laatste

De Etos Elderflower & Bodymist is niet vergelijkbaar met een eau de toilette. Het verschil zit hem in de houdbaarheid van de geur. Deze bodymist vervliegt namelijk na een paar uurtjes. Niet anders als de gemiddelde prays van andere merken, moet je om de geur te behouden, even bij sprayen.

Deze variant kost maar liefst €4,99 en dat vind ik spotgoedkoop! In het flacon zit 150ml dus kun je een paar maanden vooruit! De Etos Elderflower & Bodymist is verkrijgbaar bij de Etos!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dynah 24 november 2015 at 19:47

    Waar heb je die sprei gekocht? X

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.