Beauty

Fashionable geitenwollensokken van Soxs!

21 december 2016

Geitenwollensokken suf en ouderwets? Nee hoor! Het kan zelfs naast lekker warm ook nog eens fashionable zijn. Ik laat je kennis maken met Soxs!

soxs-2

Fashionable geitenwollensokken van Soxs!

In eerste instantie zien de Soxs geitenwollensokken er niet anders uit dan andere. Er is alleen een enorm verschil; e kriebelen totaal niet! Het zichtbare grote label geeft de sokken een moderne touch. Naast simpel zwart zijn er ook labels in het turkoois, paars, rood en roze voor dames verkrijgbaar.

soxs-3

De super zachte wol komt van Nieuw-Zeelandse schapen. Goed om te weten is dat de wol met respect voor de schapen wordt gemaakt. In Europa wordt de wol tot een sok gebreid en gewoon bij ons in Nederland worden de labels met de hand bevestigd! Een hele wereldreis gemaakt door sokken, haha!

soxs-1

Niets liever trek ik meteen als ik thuis kom iets aan wat comfortabel en warm zit. Tegenwoordig horen de sokken van Soxs hier ook bij. Inmiddels bezit ik al twee paar! Een zwarte en een roze. De sokken zijn trouwens one-size. Iedere gemiddelde voet kan hier gewoon in! Bewust heb ik een zwarte label voor het tweede paar gekozen zodat Robin (mijn vriend) deze ook kan dragen.

soxs5

Ik heb duidelijk nieuwe favoriete sokken! Hield jij net als ik voorheen niet van geitenwollensokken? Dan is het zeker de moeite waard om de sokken van Soxs te proberen als je van heerlijk warme voeten houdt!

Liefs,

Lilian


Info:
Geitenwollensokken van Soxs kosten €24,95 en zijn online via Soxs.co verkrijgbaar.


You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.