Beauty Skincare

Gentle Eye Makeup Remover |Estee Lauder

9 maart 2015

Elke avond haal ik mijn oogmake-up eraf. Ik doe dit graag met een hele milde lotion die mijn huid en ogen niet gaat irriteren. Qua oogreiniging heb ik niet een vast product die ik steeds opnieuw koop maar probeer ik vaak eens wat anders uit. Zo ben ik ook de Gentle Eye Makeup Remover van Estée Lauder tegengekomen.

Gentle eye makeup remover

The ultralightweight, oil-free formula works gently and efficiently to remove powder eye shadow and other traces of eye makeup.

Gentle Eye Makeup Remover

Wat een chique flacon is het! Alleen al op mijn vanity staat hij prachtig! Naast dat het een plaatje is, heeft het een handig smal formaat waardoor ik hem graag ook mee op reis neem. Er zit 100ml in. Klink heel weinig maar het heeft ongeveer 3 maanden geduurd voordat het flacon echt leeg was.

De Gentle Eye Makeup Remover is geschikt voor alle huidtypen, vet-vrij, door oogartsen getest en ook nog eens geschikt voor lensdragers!

Wat ik echt een pluspunt vind is dat hij olie-vrij is. Wanneer ik  bijvoorbeeld oogproducten aan het testen ben of meerdere makeuptutorials achter elkaar film, gebruik ik graag deze remover omdat er totaal geen vettig laagje achterblijft en ik dus meteen door kan.

Estee Lauder 2

It sweeps away without leaving an oily residue, so you can reapply eye makeup immediately after use without the worry of damaging delicate skin.

Een tweede pluspunt vind ik dat de Gentle Eye Makeup Remover erg zacht en vriendelijk is voor de ogen en de huid eromheen. Ik doordenk twee watjes, leg ze een paar tellen op mijn ogen en veeg in 1 á 2 keer de mascara en oogschaduw eraf. Ideaal! Hierdoor verschuift mijn huid maar heel weinig (wat goed is tegen rimpels, yes!) en veeg ik mijn oogleden niet schraal. Daar heb ik een hekel aan; geïrriteerde oogleden maar daar hoef je bij deze remover niet bang voor te zijn!

Kortom; ik ben er helemaal happy mee! Ik probeer regelmatig nieuwe removers uit maar dit is echt een blijvertje. Ik vind hem wel prijzig (rond de €20). Het feit dat het lief is voor mijn huidje rondom mijn ogen, snel werkt en ik er heel lang mee doe, maakt dat allemaal weer goed!

Liefs,

Lilian

~Welke oogreiniger gebruik jij? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 9 maart 2015 at 14:07

  Klinkt fijn! Maar toch wel aan de prijzige kant voor mij!

  • Reply back2beauty 11 maart 2015 at 11:44

   Klopt, hij is prijzig! Maar gelukkig doe ik er heeeeel lang mee!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.