Beauty

Get Ready With Me For My Birthday!

3 augustus 2016

Hee lieverds! Een tijd geleden ben ik jarig geweest en heb ik een get ready with me for my birthday gefilmd!! Yayy!! Al veel eerder is deze verschenen op mijn YouTube-kanaal en was ik simpelweg vergeten deze op mijn blog te plaatsen! Beter te laat dan nooit, haha! Van spraytan tot outfit! Enjoy!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Get Ready With Me For My Birthday!


♥ Meer weten over Instant Spraytan van Yucee? Klik hier!
♥ Krijg met code LILIANJOANN een handschoen en verzendkosten GRATIS bij je bestelling met op Yucee.nl


You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.