Beauty Eyes Reviews

Gosh Catchy Eyes Mascara

23 januari 2015

Mijn wimpers zijn niet de aller makkelijkste. Ik ben half Aziatisch en Aziatische wimpers hebben het kenmerk dat ze vaak kort zijn en recht naar beneden staan. De helft heb ik hiervan meegekregen. Ik heb lange wimpers maar die staan echt loodrecht naar beneden! Aargh! Bij een verkeerde mascara zakt de krul vrijwel meteen weg nadat ik een tangetje heb gebruikt. Herkenbaar? In dit artikel test ik de Gosh Catchy Eyes Mascara!

Gosh Catchy eyes mascara liggend

Gosh Catchy Eyes Mascara

Gosh Catchy Eyes Mascara geef je wimpers een mooie vorm, lengte en volume. Je kunt met deze mascara gemakkelijk het kattenogeneffect creëren. Je wimpers worden al na twee laagjes dikker en krijgen meer volume. Het borsteltje scheidt je wimpers. Hierdoor heb je geen last van klontjes.

Dit zijn de beloftes die gedaan worden door Gosh. Ze leggen wat mij betreft de lat meteen heel erg hoog! Een alles in één mascara die krult, lengte en volume geeft. In een oogwenk zou deze mascara je ogen dus moeten kunnen omtoveren naar echte catchy eyes!

Gosh Catchy eyes applicator

Dit is de applicator oftewel; het borsteltje. Telkens wanneer ik het borsteltje uit de huls haal, wordt deze automatisch netjes afgeveegd aan de binnenkant zodat er niet te veel mascara op zit. Dat vind ik een echt pluspunt aangezien ik niet van klonterige mascara hou. Het borsteltje heeft een lichte curve en de ‘haartjes’ zijn van rubber. De curve zorgt natuurlijk voor de krul en de manier waarop de rubberen haartjes zijn geplaatst voor separatie en volume. Ik ben benieuwd!

Gosh Catchy eyes mascara swatch 2

Dit is het resultaat na 2 laagjes. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik niet de makkelijkste wimpers heb en op de dag wanneer ik deze mascara ging testen werd ik wakker met knikjes in mijn linker wimpers die er na het douchen nog steeds zaten! Op de een of andere manier leiden mijn wimpers soms een eigen leven. Maar goed..

Het borsteltje werkt heel fijn en brengt makkelijk aan. Door de haartjes had ik meteen het gevoel dat mijn wimpers werden doorgekamd. Door de curve heeft het borsteltje een holle en een bolle kant. Tijdens het aanbrengen heb ik van beiden gebruik gemaakt. In een rol/ draai beweging heb ik de Gosh Catchy Eyes Mascara aangebracht. Ik start met de bolle kant bij de aanzet en eindig met de holle kant in de puntjes. Ik heb 2 laagjes aangebracht en tussendoor de wimpers laten drogen.

Omdat mijn wimpers links echt hun dag niet hadden focus ik mij voor deze review op de rechterkant. De mascara belooft krul, lengte en volume. Wordt deze belofte waargemaakt? Gedeeltelijk! Mijn wimpers zijn rechts mooi gesepareerd. De krul zit er ook mooi in en bleef gedurende dag ook zitten. I like! De volume miste ik een beetje. Een derde laag mascara kan natuurlijk altijd maar ik had niet het idee dat het nog voor extra volume gaat zorgen.

Gosh Catchy eyes mascara swatch 3

Is mijn oogopslag nou echt ‘catchy’ geworden? Nee, niet echt. Maar ik ben zeker niet ontevreden! Het is een prima mascara voor als je op zoek bent naar een natuurlijk resultaat. Ik hou daar persoonlijk wel van en heb deze mascara afgelopen dagen al met plezier gebruikt.

De Gosh Catchy Eyes Mascara kost €11,49 en is o.a. verkrijgbaar via Kruidvat. Tip: er loopt nu een actie en de mascara kost nu tijdelijk €5,75!

Liefs,

Lilian

~ Kende jij de Gosh Catchy Eyes Mascara al? ~

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anniek 31 januari 2015 at 07:42

  Wat een prachtige foto’s, echt onwijs mooi! Het effect van de mascara is ook super, en die lipstick: Love it! X Anniek

  • Reply back2beauty 31 januari 2015 at 11:17

   Dank je wel Aniek! De mascara is een echt aanradertje 😉

  • Reply Smartprofit 30 maart 2015 at 02:04

   Inletligence and simplicity – easy to understand how you think.

 • Reply Dynah 5 juli 2015 at 23:29

  Hoi, welke nagellak en kleur nummer is dit? Ik zag hem ook voorbij komen in je vlogs klopt dat? X

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:29

   Klopt! Dit is Nummer 375 van Essie. Hij heet ‘Pret a serfer’.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.