Beauty Eyes Reviews

Gosh Eyelight Trio

15 mei 2015

Vorige week ontving ik een leuk pakketje met deze twee Gosh Eyelight Trio palettes. Hele vrolijke kleurtjes waar ik meteen mee aan de slag ging! Ik heb er een complete look mee opgenomen zodat ik er alles over kan vertellen! Tot een jaar geleden trok Gosh niet veel mijn aandacht. Ik moet nu eerlijk zeggen; ik word steeds meer fan!

Gosh Eyelight trio fairytaile chocolate brown

Gosh Eyelight Trio

Ik heb er twee in mijn bezit: 002 Fairytale en 003 Chunky Chocolate. Twee hele gangbare palettes waar je heel makkelijk een neutrale dagelijkse look kunt maken. In beiden zitten 3 tinten oplopend van licht naar donker. Perfect voor een lichte kleur op je ooglid, een middenkleur in de arcadeboog en de donkerste kleur in je buitenste ooghoek!

Het doosje is ook heel compact en plat waardoor deze niet veel ruimte in beslag neemt in je toilettasje. Ik ben dol op compacte palettes, vooral voor op reis!

Gosh Eyelight Trio 002 fairytale

Gosh Eyelight trio 002 fairytaileGosh Eyelight trio 002 fairytaile swatches

Hierboven zie je een close-up en swatches van Fairytale. De kleuren wijken niet veel af van wat je ziet in het palette. Alle drie de tinten hebben een satijnachtige finish en de lila tint heeft zelfs een subtiel glittertje. De pigmentatie is redelijk goed. De lila tint heb ik twee keer aangebracht om dit resultaat te bereiken in tegen stelling tot de pareltint en de roze.  Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er geen matte kleur in zit om de ooglook in balans te houden zonder dat het too shiny wordt.

Gosh Eyelight Trio 003 Chunky Chocolate

Gosh Eyelight trio 003 chocolate brownGosh Eyelight trio 003 chocolate brown swatches

Als je echt op zoek bent naar een simpel en neutraal palette, dan is Chunky Chocolate echt iets voor jou! De kleuren zijn heel subtiel en makkelijk op te bouwen. De swatches heb ik letterlijk in één veeg aangebracht en is dit het resultaat. De beigetint valt niet zo heel erg op maar dat komt puur door mijn eigen huidskleur. Naar mijn idee hebben de eerste twee kleuren een satijnen finish en is de laatste duidelijk mat.

Gosh Eyelight trio fairytaile chocolate brown lookGosh Eyelight trio fairytaile chocolate brown look 2

Met beide palettes heb ik een volledige look opgenomen en is dit het eindresultaat geworden. Ik had in de ochtend gefilmd en ’s avonds zaten de kleuren er nog prima op! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik natuurlijk een oogschaduwbasis heb gebruikt. Ook geen onaardig feitje: de oogschaduw brokkelt niet en zorgt ook niet voor fall out tijdens het aanbrengen! De palettes zijn verkrijgbaar voor €9,99 bij de Kruidvat.

Benieuwd hoe ik deze look heb aangebracht? Misschien is deze tutorial wat voor jou!

Liefs,

Lilian

~ Heb jij Gosh in jouw make-up stash? ~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.