Beauty

Hair tutorial: Sexy beach waves

28 juni 2015

Hoi ladies! Hier is ie dan eindelijk! De veel aangevraagde hair tutorial sinds ik twee weken geleden deze krullen showde op instagram! Ik laat zien hoe je in 5 minuten je haar kunt omtoveren tot sexy beach waves!

Sexy beach waves thumbnail

Hair tutorial: Sexy beach waves

De krultang die ik gebruik is de Babyliss Pro 32mm.

 

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MaryKay 15 juli 2015 at 00:00

    Hi lilian♡

    Ik vroeg mij af of je filmpje wilt opnemen hoe zelf op juistewijze onzuiverheden op je gezicht kan weghalen the do’s and dont’s. Je bent geweldig ♡♡♡ ga verder met vloggen doe je goed ♡ Robin is leuke gast ♡♡♡

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.