Beauty Eyes Reviews

Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty

18 mei 2015

Wil je dezelfde oogopslag als één van de Kardashians? Laatst ontving ik een super pakketje van The Make Up Spot waarin ik een setje wimpers spotte. Ik ben dol op wimpers en moest en zou ze meteen uitproberen.. Twee woorden: real love! Maak kennis met de Heavy Gaze Lashes van Kardashian Beauty!

Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty 3

Heavy Gaze Lashes

De oogopslag van Kim Kardashian is een veelbesproken onderwerp. Altijd de perfecte smokey eye in combinatie met prachtige wimpers. De Heavy Gaze Lashes worden ook wel Kim’s lashes genoemd. Ben je op zoek naar wimpers die op een natuurlijke manier voller en langer lijken, dan is dit setje een aanradertje voor jou!

Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty eyeshadows

Dit is de verpakking waar de Heavy Gaze Lashes in zijn verpakt. De wimpers zijn kruislings geplaatst waardoor ze heel veel volume geven. In het begin had ik het niet door maar  in het midden zit een duo oogschaduwpalette! Een prachtige zachtroze kleur om te highlighten en een grijstint om een smokey oogopslag te creëren. Om het duo palette heen zit een rubbetje waar de wimpers aan blijven plakken. Ideaal om ze na gebruik in vorm te houden.

Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty eyeshadow swatches

Hierboven zie je swatches van het oogschaduw duo. Beide kleuren geven heel veel pigment af en zijn makkelijk te blenden en op te bouwen. De roze tint bevat een klein shimmertje waardoor deze ook heel goed als highlighter er mee door kan.Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty sample

Dit zijn de Heavy Gaze Lashes van dichtbij. De wimperstukjes zitten bevestigd aan een heel dun flexibel randje. Dit vind ik juist prettig omdat deze zich dan snel aanpast aan mijn oogvorm en bijna niet zichtbaar is.Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty 5

Hier laat ik de wimpers van de bovenkant zien. Zo van de bovenkant lijken ze heel heftig maar dat valt in het echt heel erg mee. Ik heb ze aangebracht met de bijbehorende wimperlijm die ik helaas niet op beeld heb staan. Meestal ben ik niet zo fan van de standaard bijbehorende lijm maar deze werkt echt top! Ik heb de lijm aangebracht aan de rand en eerst 10 seconden laten drogen. Dan wordt de lijm wat stugger waardoor deze zicht beter kan hechten aan de wimperrand.

Heavy Gaze Lashes Kardashian Beauty 6

Als laatste laat ik een full face zien inclusief wimpers en oogschaduw duo. De wimpers zien er hier veel minder heftig uit als de foto hierboven. Ik ben er echt verliefd op geworden! By far zijn dit toch echt mijn favorieten nepwimpers geworden. De lijm is ook echt top en heeft ervoor gezorgd dat ik de hele dag plezier had van deze wimpers. Mocht je willen zien hoe ik deze look heb aangebracht, op de blog van The Make Up Spot vind je de tutorial. De Heavy Gaze Lashes kosten €13,99 en zijn o.a. verkrijgbaar via The Make Up Spot. Het lijkt veel maar met een goed setje wimpers kun je maanden doen als je deze goed schoon houdt!

Liefs,

Lilian

~Wat vind jij van de Heavy Gaze Lashes? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply gabriella 16 juni 2015 at 18:03

  Zien er erg mooi uit! Ik ben ook wel erg nieuwsgierig hoe je de wimpers schoon maakt. zou je daar een artikel/video over kunnen/willen maken?

  • Reply back2beauty 16 juni 2015 at 20:29

   Dank je! Ga ik een keertje laten zien!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.