Beauty

Hema Fabulous Fluid Lipstick

26 februari 2016

Roze lippen zijn de laatste tijd helemaal mijn ding. Laatst spotte twee snoepige kleuren uit de Hema Fabulous Fluid Lipstick collectie die ik gewoon moest proberen!

Hema fabulous fluid lipstick 2

Hema fabolous fluid lipstick 03 04

Fabulous fluid lipstick heeft een sterke dekkracht, is langhoudend en heeft een sterke kleurintensiteit.

Hema Fabulous Fluid Lipstick €4,50

Make-up van de Hema heb ik in geen jaren meer gehad! Toen ik nog op de middelbare school zat, kocht ik er veel. Naarmate ik ouder werd, is het een beetje vervaagd. Toch keer op keer als ik bij de Hema ben, neem ik een kijkje maar neem ik niets mee. Toen spotte ik de Fabulous Fluid Lipstick in kleur 03 en 04…

De Hema Fabulous Fluid Lipstick is dus een lipstick met de substantie en glans van een gloss. Klinkt goed! Ik heb al meerdere soortgelijke varianten geprobeerd, maar pakte daarna toch weer de gewone lipstick. Misschien kunnen deze mij wel overtuigen!

Hema fabulous fluid lipstick 03 04 aplicator

Hema fabulous fluid lipstick 03 04 swatches

De Hema Fabulous Fluid Lipstick is voorzien van een spons applicator. Wat mij meteen opviel, is dat de applicator een vlakke kant en een bolle kant heeft. Misschien handig voor het aanbrengen straks!

De pigmentatie is dik in orde! De glans zit precies tussen een gewone lipstick en een gloss in. Dat laatste vind ik een pluspunt omdat niet zo van een mega glans houd. De textuur is in eerste instantie aan de dunne kant maar bouwt snel op met een tweede laagje.

Hema fabulous fluid lipstick 03 lip swatch

Hema fabulous fluid lipstick 03 face swatch

Ik start meteen met mijn favoriete kleur; 03! Heerlijk snoepig roze! Op de eerste foto heb ik hem net aangebracht en oogt het heel glanzend. De full face shot heb ik ongeveer een kwartier later genomen en zie je dat de glans mooi is ingedroogd.

Hema fabulous fluid lipstick 04 lip swatch

Hema fabulous fluid lipstick 04 face swatch

Kleur 04 is een zachte roostint. Ook mooi! Zeker voor een alledaagse look!

Hema fabulous fluid lipstick

Voor een goede test heb ik deze bewust voor de lunch aangebracht. Na ruim 3 uurtjes moet ik eerlijk zeggen dat de glans bijna is verdwenen, de lipstick is ingedroogd en licht is vervaagd.

Ik heb bij anderen gelezen dat de lipststicks erg droog gaan aanvoelen en een rand achterlaten. Bij mij is dat niet het geval! Ondanks dat de kleur is ingedroogd, voelt het bij mij nog wel zo aan alsof ik iets vettigs op heb. Wat ik wel jammer vind, is dat de kleur na een paar uur transparanter wordt. Bijwerken is dus een paar keer per dag zeker nodig!

De Hema Fabulous Fluid Lipstick is exclusief verkrijgbaar bij de Hema!

Ben jij een grote fan van fluid lipsticks?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.