Beauty Lips

H&M Cream Lip Colour Seashell

17 december 2015

Fijne donderdag ladies! Vandaag deel ik één van mijn favoriete lipsticks van de afgelopen weken met jullie! Voorheen was ik persoonlijk niet zo fan van de H&M make-up lijn. Nu deze een grote verandering heeft ondergaan, gaat mijn hartje er toch wel sneller van kloppen. H&M Cream Lip Colour Seashell here we go!

h&m creme lip colour seashell 007

h&m creme lip colour 007 seashell 2

h&m creme lip colour 007 seashell huls

H&M Cream Lip Colour Seashell €9,99

Laten we het eerst hebben over de verpakking! Wat een plaatje is de huls! Wit gecombineerd met goud geeft een enorm chique uitstaling. Wat ik ook erg mooi vind, is de ronde afwerking. Nét een tikkeltje anders dan de meeste designs. De witte dop is van kunststof en het gouden gedeelte is van een soort metaal. Het geheel voelt heel stevig aan en de dop sluit goed!

De kleur die je hierboven afgebeeld ziet, is de H&M Cream Lip Colour Seashell. Een warm bruin/ roze tint met een vleugje perzik. Ik ben gek op dit soort tinten omdat ze perfect zijn voor een neutrale dagelijkse look. Op naar de swatches!

h&m creme lip colour seashell 007 swatch

h&m creme lip colour seashell 007 lip swatch

h&m creme lip colour seashell 007 full face

Seashell glijdt enorm makkelijk over mijn huid tijdens het swatchen. Wat mij meteen opviel was de geur. Het is een hele subtiele vanille geur dat ruikt naar Labello! Iedereen ken die lippenbalsem toch wel? De Labello geur geeft mij ook het gevoel alsof ik een balsem draag.

De kleur is zoals ik al zei heel draagbaar en heeft een satin finish. Perfect voor overdag en zelfs te combineren met een heftige smokey eye.

Het is denk ik wel duidelijk dat ik fan ben! Mijn lippen voelen gedurende dag heerlijk zacht en gehydrateerd aan. De H&M Cream Lip Colour Seashell overleeft een hapje en een drankje, maar een paar keer per dag bijstiften is wel nodig! De lipstick is hier verkrijgbaar!

Wat vind jij van de kleur? Heb jij lipsticks van de H&M?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.