Beauty Nails

H&M Nagellak Nutmeg

15 januari 2016

Al twee weken achtereenvolgend draag ik dezelfde kleur op mijn nagels. Ik ben letterlijk obsessed van deze bruintint. Super chique en perfect bij elke outfit. Ik heb het over de kleur Nutmeg uit de nagellak collectie van H&M!

h&m nagellak nutmeg

h&m nagellak nutmeg front

H&M nagellak Nutmeg €4,99

Ik kan er kort en krachtig over zijn; alleen al de kleur in het flesje ziet er prachtig uit. Ik ben dol op nude, taupe en bruintinten voor op mijn nagels. Het is een tijdloze en vooral makkelijke kleur.

Ondanks dat het een simpel flesje is, zorgt de combinatie van glas, gouden letters en de witte dop voor een chique geheel. De inhoud is 8ml wat vergelijkbaar is met ongeveer 10 tot 15 applicaties.

h&m nagellak nutmeg full face swatch 2

h&m nagellak nutmeg swatch

h&m nagellak nutmeg full face swatch

Dit is hoe de kleur overkomt op mijn nagels van dichtbij en veraf. Heb je de glans gespot?

Vooraf heb ik een dun laagje basecoat aangebracht om mijn nagels te beschermen en om de kleur goed te laten hechten. Ik draag hier 2 laagjes Nutmeg voor een optimale dekking. Één laagje is voldoende als je van een licht transparante dekking houdt. Ik heb er twee aangebracht omdat ik persoonlijk van dik gelakte nagels mooier vind.

De glans van Nutmeg is zonder topcoat al helemaal top! Toch heb ik die alsnog hier overheen aangebracht voor een longlasting effect.

De nagellak van H&M blijft serieus minimaal een week zitten zónder haaltjes of deukjes. Ik heb van deze collectie pas twee lakjes in mijn bezit, maar er gaan er zeker meer volgen!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Patricia 2 februari 2016 at 19:14

  Hai Lilian, wat een leuk artikel. En zo n prachtige kleur! Welke kleurtjes heb je nog meer?

  • Reply LilianJoann 9 februari 2016 at 11:10

   Dank je wel! Ik heb de Kleur Sepia en Chalky Milk ook. Hele mooie zachtroze nude lakjes!

 • Reply Patricia 11 februari 2016 at 17:44

  Ahh dank je wel, voor je leuke reactie! Je bent top! Graag gedaan! Ik ga eens kijken bij de H&M. Groetjes

 • Reply Patricia 16 februari 2016 at 12:19

  Ik heb het lakje Nutmeg ook! Prachtige kleur. Het andere lakje die je nieuw hebt gekocht bij de H&M in je vlog, die is ook heel mooi! Leuk dat je je aankoopjes liet zien in je vlog. Top!

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.