Beauty Skincare

H&M Pure Radiance Powder Blusher | Cotton Candy

10 februari 2016

Baby roze is de laatste tijd helemaal mijn ding! Het valt mij op dat ik afgelopen weken alleen maar dit soort tinten lipstick, gloss en blush hebt gekocht. Het geeft mij alvast een beetje ‘lente’ gevoel denk ik. Dat mag ook wel na zoveel regen! Vandaag laat ik een groot favoriet van mij zien; de H&M Pure Radiance Powder Blusher in de kleur Cotton Candy!

H&M Pure Radiance Powder Blusher Cotton Candy

H&M Pure Radiance Powder Blusher Cotton Candy back

De lichte formule versmelt met de huid en laat zich gemakkelijk in meerdere lagen aanbrengen.

H&M Pure Radiance Powder Blusher | Cotton Candy €7,99

De kleur Cotton Candy wordt omhuld door een prachtig doosje. Glanzend zwart van voor en chique goud van achter. Door de zeshoekige vorm ligt het precies goed in mijn hand.

H&M Pure Radiance Powder Blusher is een zachte poederblush die zorgt voor een natuurlijke, gezonde glans. De inhoud is 5 gram, wat meer dan voldoende is om er maanden mee te doen!

H&M Pure Radiance Powder Blusher Cotton Candy swatch

H&M Pure Radiance Powder Blusher Cotton Candy face swatch

Op de binnenkant van mijn pols komt de kleur best heftig over. Ik heb dan speciaal voor de foto ook echt hard met mijn vinger de kleur op mijn huid gewreven. Iets wat je normaal gesproken niet doet op je wangen.

De kleur is makkelijk op te bouwen en geeft in combinatie met een kwast niet meteen een overdosis. I like! Ik heb een subtiel laagje aangebracht met dit als resultaat. Voor een heftigere look, breng je gewoon wat meer aan!

Dit is de eerste blush van de H&M die ik in mijn bezit heb. In totaal zijn er 16 verschillende kleuren beschikbaar. Alle kleurtjes zijn stuk voor stuk vrouwelijk en zacht. Ik zou zeggen; neem zeker een kijkje, dan weet je precies wat ik bedoel! Ik ga er in ieder geval nog meer aanschaffen!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jamey 10 februari 2016 at 08:46

  wauw wat mooi! Dat had ik niet verwacht van H&M

 • Reply Bertine 10 februari 2016 at 20:19

  prachtige verpakking! mooie felle kleur ook!

 • Reply Manon 11 februari 2016 at 20:09

  Hele mooie blush!

  • Reply LilianJoann 16 februari 2016 at 10:09

   Echt een aanrader! Ik heb er inmiddels meer gekocht!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.